Mam taki problem z zapytaniem, otóż połączyłem z sobą klika kolumn w które mają spełnić konkretne warunki, z tym że mam problem z tabelą "kategoria", jest ona połączona z tabela "ad" przez "ad_id = ad_availability_key_ad_id" i wszystko ładnie, tylko że chcę jeszcze wybrać z tabeli kategoria tylko kolumny z wartościami np '$a' AND '$b' AND '$c', i przy tym wywala mi błąd mimo że są tam wartości spełniające razem ten warunek, a i problem jest jeszcze w tym ze nie zawsze jakaś zmienna musi być podana
$query = mysql_query("select * from `ad` INNER JOIN `user` INNER JOIN `ad_min_description` INNER JOIN `ad_location` INNER JOIN `ad_availability` INNER JOIN `kategoria` WHERE user_id = ad_user_key_user_id AND ad_id = ad_min_description_key_ad_id AND ad_id = ad_location_key_ad_id AND ad_id = ad_availability_key_ad_id AND id_kategoria = ad_type_of_facility AND id_kategoria = '$a' AND id_kategoria = '$b' AND id_kategoria = '$c' AND ad_location_city LIKE '%$sql_city%' AND ad_status_key_ad_status_id = 1 ")OR die('<div class="error_komunikat"> Nie mogłem Cie zarejestrować! (Błąd systemu...) </div>');