Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SPRZEDAM] Własna gra internetowa.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
magick12
Witam wszystkich forumowiczów smile.gif

Chciałbym sprzedać moją grę przeglądarkową, którą możecie obejrzeć pod adresem www.lifeinthemafia.pl gra ta została stworzona przez firmę pod moje specyfikacje.

Cena jaka interesowała by mnie za tą grę to 130zł do negocjacji. Typ płatności to oczywiście przelew. Proszę nie przejmować się tym, że mam 1 post, wystawiam na aukcji tak aby nikt nie został oszukany, na allegro 100% pozytyw smile.gif

Sprzedaję cały komplet gra + szablon.

Kontakt :
e-mail : patrol13.p@gmail.com
Mgorka
jeśli z 100-140 zrobili ci taki projekt pochwal się co to za firma
magick12
Firma zrobiła mi sam skrypt wink.gif
Nie będę tu robił komuś reklamy...
!*!
Tak, wiem że nie piszę się odpowiedzi w dziele oferty, ale to aż się prosi o komentarz.

Za 130zł chcesz sprzedać skrypt gry... Czyli nie warto tknąć tego nawet za darmo, co zresztą potwierdza fakt iż można rejestrować nick <div>cokolwiek biggrin.gif
Podaj mi nazwę tej firmy na PW.
magick12
Jak czytałbyś uważnie to za 130zł sprzedaje "Sprzedaję cały komplet gra + szablon.".
Mgorka
Kolego !*! magick chyba nie zrozumiał sensu mojego pytania ani twojego stwierdzenia ale wracając do tematu kto za 130zł robi grę przeglądarkową questionmark.gifexclamation.gifquestionmark.gif
magick12
Temat dotyczy sprzedania tej gry wraz z szablonem a nie jaka firma robi gry...
Chcesz kupić pisz a jak jesteś ciekawski kto za 130zł robi gry przeglądarkowe to nikt bo za nią dałem około 200zł. Jeśli teraz masz pytanie kto za tyle robi gry to szukaj aż znajdziesz.
!*!
magick12 - nie zrozumiałeś tego o czym piszemy z Mgorka... Gra przeglądarkowa za 130zł (ok za 200zł) to czysty szmelc i nie opłaca się tego brać nawet za darmo, a Ty chcesz jeszcze pieniądze? I ta bajka o tym że firma zrobiła Ci to za 200zł ... jeszcze Ci może fakturę wystawili...

Wybacz, ale nie mogę... a w okresie wakacyjnym jest masa tego typu szajsu, a potem ludzie się dziwią że rynek upada.
mikolaj51
Nie powinienem pisać w tym dziale... ale uważam, że trzeba ostrzec innych co ten skrypt potrafi...
Z góry przepraszam moderatorów smile.gif

Cytat
Gra przeglądarkowa za 130zł (ok za 200zł) to czysty szmelc i nie opłaca się tego brać nawet za darmo, a Ty chcesz jeszcze pieniądze? I ta bajka o tym że firma zrobiła Ci to za 200zł ... jeszcze Ci może fakturę wystawili...

W 100% zgadzam się z !*!
Przy testowaniu napotkałem się na błędy mysql_fetch_array, w czacie można używać html (<script>), nic nie jest filtrowane.
Załączam screena, który pokazuje że można praktycznie wszystko robić w tej grze - np. tyle kasy zarobić w 5min thumbsdownsmileyanim.gif

Link

Mgorka
mikołaj nie wypisujmy mu błędów bo ma łatwą drogę do debugowania biggrin.gif a potem wiesz firma "magick12" bedzie miała kłopoty
magick12
Proszę o usunięcie tego tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.