Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki internet ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cv65
Czołem Panowie.

Jako że kończy mi się umowa z netią muszę wybrać jakiś normalny internet.
Z netią miałem sporo problemów rozłączało mnie, czasami nie chodził całe dnie. A ich technicy są totalnie niewydarzeni, przyjechali popatrzyli pojechali.

Jaki polecacie internet ?

Niestety UPC nie sięga do mojej mieściny

Pozdrawiam
O$iek
Nie wiem jak UPC, ale z Vectrą przejechał się batman z tego forum. Ja osobiście wziąłem w maju internet w lokalnej firmie 12/1 Mbit/s i mam dziwne wrażenie, że lokalne firmy sprawują się najlepiej. Kilku znajomych ma też łącze w TV TOYA, STTB(kablówka) i nikt na tych dostawców nie narzeka, a i czasami zwiększają oni prędkość łącza bez zmiany kosztu internetu.
Problem jaki widzę, to to, że mieszkasz w "mieścinie" i pewnie masz tam jakiegoś dostawcę internetu radiowego - absolutnie nie mam doświadczenie z tego typu przyłączem więc się nie wypowiem wink.gif

#edit: literówka
zielu001
Osobiście polecam dostawców lokalnych, duże przepustliwości, duża jakość, 0 awarii, zawsze można potargować niższą cenę za większe łącze smile.gif Ja za 20 Mbit/s płacę w tej chwili 75zł/mies
Pingi 5-20ms szczególnie jeśli chodzi o gry multiplayer znacząco czas wpływa na rozgrywkę smile.gif
Czyli internet radiowy polecam smile.gif

Dodam jeszcze, że odradzam Orange, to jest najgorsza firma z jaką miałem doczynienia i mój znajomy smile.gif
cv65
dostawy typu orange, blueconnect odpadają. Słaby zasięg niestety
hind
Ja mam orange (freedom pro), i problemem nie jest zasięg, tylko limity transferu. po przekroczeniu da się jeszcze jakoś żyć, ale o youtube można zapomnieć.
Natomiast na netię nie narzekałem (blisko centralki), z tym że w mojej lokalizacji to po kablu nic nie dostanę :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.