Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wyświetlaniem listy graczy online
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Diseant
Witam.

Ostatnimi czasy znalazłem ciekawy skrypt php, który pozwala na wyświetlanie graczy online na serwerze Minecraft. Skrypt jest na pewno dobry, lecz coś jest nie tak.

Otóż podczas wchodzenia na stronę, lista się nie wyświetla. Przeglądając skrypt php, nie znalazłem żadnych poważniejszych problemów, więc zwracam się do Was o pomoc, gdzie tkwi problem.

Zamieszczam poniżej link do dropboxa, gdzie znajdują się plik ze skryptami:

KLIK

Wiem, że problem może także nie tkwić po stronie php, lecz chciałbym się po prostu upewnić.

Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam.
modern-web
Plik config.php, linia 43 - zła nazwa zmiennej, być może w tym leży problem smile.gif (nie powinno być tam kropki)
Diseant
Hmm...

Po zmianie nazwy, czyli usunięciu kropki, skrypt nadal nie działa. Dodatkowo, po zmianie nazwy zmiennej i zapisaniu pliku, automatycznie dopisała się zmienna o tej nazwie, czyli problem może siedzieć po stronie jakiejś innej rzeczy. Najprawdopodobniej problem leży po stronie pluginu, który albo trzeba naprawić, albo doinstalować inny.

Dzięki za pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.