Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc Z Modułem Do Postnuka
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
GreenGo
Więc mam proble z modułem download który jest do postuka. Podczas dodawania pliku musze podać rozmiar pliku niestety musze wpisać np. 440 aby wyświetliło mi się 4.4 MB a w kilobajtach to niemoge wogule wpisywać sad.gif. Chciałbym aby pod plikiem wyświetlał mi się rozmiar z jednostkami taki jaki ja wpisze a nie jakieś potem rpzekształcenia czyli jak wpisze 4.4 KB to chcę aby to mi się właśnie wyświetliło. Próbowałem zapytaćo to na forum poświęconemu tematyce post nuka ale niestety niedostałem odpowiedzi, uczyłem się przez tydzień php aby muc to zrozumieć i zmienić wedle moich potrzeb niestety bez skutku sad.gif Piszę tutaj w nadziei że otrzymam fachową pomoc smile.gif Prosze o kontakt najlepiej na gg: 4986529
Z góry dziękuję i pozdrawiam smile.gif
grzybowski11
Jeśli myślisz że w ciągu tygodnia nauczysz się php to jesteś w błędzie. Napisz jakiego masz moda lub podaj kod.
GreenGo
Niemyśle że sie naucze php w tydzień ale miałem nadzieje że go troche zrozumiem i będę potrafił zlikwidowaćten błąd winksmiley.jpg Mój mod nosi nazwe: i-Mod[Downloads_1.8]
Z góry dziękuję za pomoc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.