Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MSSQL]MySQL
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
jacoo
Witam
Proszę o wyrozumiałośc ponieważ jestem początkujący.Zleciłem firmie wykonanie portalu ogłoszeniowego. Prace szły dobrze. Wczoraj 2 firma która miała wykonać inna strone internetowa wgrała (nadpisała) dane na serwezre. Wgrali na to Joomla. Jak sie zorientowali pokasowali i uciekli. Portal nie działa a nie wiem czy firma obsługujaca hosting bedzie w stanie zrobic backup.
Jeśli nie, to czy są jakies szanse na odzyskanie tego wszystkiego.
Portal powstawał na wordpress.
pozdrawiam i dziekuje
CuteOne
Zgłoś problem do firmy, u której hostujesz stronę
jacoo
Witam:)
Dziękuje za szybka odpowiedżsmile.gif Zgłosiłem, jednak nie wiem czy zrobia mi backup poniewaz nie jest to standardowa usługa w moim planie.
Jeśli nie zechca/moga czy mozna to jakos przywrocic. Firma chce dodatkowych pieniedzy (ta która robi mi portal). Czy to prawda, ze beda musieli robic wszystko od nowa? Bo na moje rozumowanie pliki nie były nadpisane.
pozdrawiam
CuteOne
Wątpię aby firma nie miała u siebie lokalnie aktualnych plików smile.gif po prostu chcą cię oskubać (i pewnie mają do tego prawo)
viking
Ludzie dzielą się na takich którzy robią backup i będą go robić. Masz nauczkę na przyszłość. Najlepiej zwrócić się do firmy hostingowej żeby odtworzyli kopię jeżeli posiadają. A firma raczej też powinna mieć gdzieś projekt zapisany, jak nie ma to kiepskie tylko można mieć o nich zdanie.
Zły tag do tematu dałeś. MSSQL <> MySQL.
jacoo
Czekam na odpowiedz z firmy hostujacej. Firma wykonujaca projekt zada 1/4 ceny, poniewaz twierdza ze trzen\ba wszystko od poczatku.
Jak mam zmienic tag?
dziekuje i pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.