Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukuję] Namiarów na małe/średnie firmy developerskie celem zlecenia stworzenia kilku stron/aplikacji internetowych w języku PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Metinari
Powiedzcie mi do kogo warto by sie odezwać mając w głowie kilka pomysłów, a w kieszeni pieniądze na ich realizację. Chodzi mi o małe/średnie firmy, których głównym polem działalności jest tworzenie unikalnych stron/aplikacji internetowych w języku PHP. Najbardziej zależy mi na swobodnym kontakcie z osobami zajmującymi się tworzonymi w moim imieniu projektami, dlatego celuję w raczej mniejsze zespoły developerskie. Pytanie pozostawiam na forum, gdyż wierzę, że znajdę tu grupkę ludzi która bazując na własnych doświadczeniach, będzie mi w stanie polecić kilka sprawdzonych firm.

O co chodzi:
- w chwili obecnej chiałbym powołać do życia około 5 nowych stron/projektów internetowych
- dysponuję budżetem około 20,000 złotych na projekt, nie jest to żadnej mierze sztywny limit
- chciałbym, aby firmą której zlecę realizację stron zajęła się ich kompleksowym przygotowaniem, nie interesuje mnie sam silnik w PHP, ale też przygotowanie grafiki, przygotowanie strony/ui, wdrożenie całości na serwer dedykowany
- zależy mi na stałej współpracy z developerem po oddaniu działającego produktu (w grę wchodzi administracja już działającą aplikacją, patchowanie bugów, dodawania nowych funkcji, szlifowanie starych)

No to jak, do kogo warto uderzyć z rfq?
Damonsson
Mała firma, z dużym doświadczeniem, przejrzyj sobie portfolio bardziej znanych firm po prostu i wybierz najlepszą i rozsądną cenowo smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.