Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP][JavaScript]Skrypty na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
apram11
Drodzy Programisci!

Mam takie pytanie- Czy da sie skopiowac wszystkie skrypty z tej strony- http://www.asiance.com/en/#home ? projektuje grafike na strone i mam zamiar uzyc takich samaych funkcjonalnosci jak na tej stronie..

Dziekuje z gory!
Kshyhoo
Szanowny Projektancie!
Skrypty JS jak najbardziej, HTML i CSS również... O skryptach PHP zapomnij.
apram11
A to ze strona sie przewija horyzontalnie to odpowiada za to JS czy PHP? oraz to ze zdjecia na stronie glownej sie dopasowuja do okna przegladarki odpowiada JS czy PHP?
timon27
Widzę że nie za bardzo kapujesz co to w ogóle jest php i javascript/css.
Więc: php jest wykonywany na serwerze, następnie strona jest przesyłana do klienta, następnie wykonuje się javascript i css.
Skoro obrazki zmieniają wielkość podczas zmiany szerokości strony bez przeładowania oznacza to że jest to js lub css (albo flesh, ale nie korzystają).
Widać że jesteś świeży w tych tematach dlatego radzę ci na początek zrobić parę stronę w stylu 'Hello word' a nie rzucać się na takie strony.
apram11
Po pierwsze ja nie bede kodowal tej strony bo jestem grafikiem i bedzie to wykonywal kto inny za mnie.
Po drugie ten dzial sie nazywa "przedszkole", wiec czemu mnie stad wypraszasz? nizej juz nic nie ma, prawda? po to jest forum zeby zadawac pytania, przxeciez wszsycy z tego skorzystaja, nic sie nie zmarnuje..
Mam zamiar sie zorientowac poprostu i oczekuje tylko prostej odpowiedzi: tak lub nie. To wszystko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.