Gość dzięki Twoje rozwiązanie działa

! W przeciwieństwie do debili nie mogących zrozumieć istoty problemu, odsyłających notorycznie do manuala, dałeś rozwiązanie.
Mieszkos dlaczego piszesz dyslektyka czy ja piszę z ortografami? Chcesz mnie czegoś nauczyć daj przykład, moje szare komórki zadziałąją i przerobią na swoje potrzeby a nie <a href=... manlual.php ŻENUA
Czemu ty się dziwisz, że ktoś się podaje za kobietę? Jeżeli lubicie flirtować to co złego że pomagacie kobiecie :-) czujecie się lepiej ok ja to wykorzystuję, dziwię się tylko że nawet dla kobiety płci uwielbianej nie ma już taryfy ulgowej.
Kiedyś każdy każdemu pomagał na tym forum. Teraz NIE! Teraz Qwa manual . Jeżeli masz zamiar odesłać do manuala to lepiej się w ogóle nie odzywaj w dziale przedszkole

!
Ucz się frustracie dostosuj do nowej sytuacji rozwijaj. Tym się różni człowiek z wysokim IQ od przeciętnego sfrustrowanego jak ty, że potrafi wykorzystywać swój iloraz do osiągnięcia celu. Nikomu nie robię krzywdy, nie wykorzystuję nic nie obiecuję, jedynie otrzymuję to co chcę :-)
Mam rozwiązanie swojego problemu.
Smutne jest to że zamiast pracować zarabiać pieniądze lub idealistycznie pomagać innym co i mi się często zdarza ty tracisz czas na puste posty i żale.
Pozdro dla PHP od SEO.