Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Niechciane napisy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
thc
To moj pierwszy post, więc chciał bym powitać wszystkich forumowiczów.

A mój problem polega na tym, że mam na stronie kilka niechcianych napisów w języku angielskim.
Próbowałem przetłumaczyć to w pliku językowym, ale nic nie dało, więc postanowiłem usunąć je całkiem.
I tak np to:

do wglądu na stronie gazowe24.pl

Chciał bym pozbyć się tego "Shoping cart" całkowicie, czy mogę uzyskać jakąś pomoc?
Może wkleić tutaj kod tego modułu?
devbazy
Może próbowałeś nie z tym plikiem językowym co trzeba? Zerknij jeszcze tutaj. Co prawda temat może być trochę przestarzały, ale nazwa pliku, bądź lokacja nie powinna zbytnio odbiegać.
thc
Niestety temat który podesłałeś nie pomógł wyeliminować tego napisu, jednak wielkie dzięki bo naprowadziłeś mnie na nowy tor.. Jeśli zmienie szablon strony to "Shoping cart" znika.. czyli wina lezy w szablonie, a nie tak jak wcześniej myślałem w module czy komponencie VirtueMart. Więc teraz tam pogrzebie, kolejne podpowiedzi i pomysły mile widziane smile.gif

[Edit:]
Udało mi się usunąć "Shoping cart" . Problem był w szablonie w pliku default.php odpowiedzialnym za wyswietlanie modułu, a nie w samym module VirtueMart.

DZIĘKI ZA POMOC exclamation.gif!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.