Poszukuję pracy jako programista PHP lub administrator systemów Linux na terenie Wrocławia .
(Choć praca na 2 stanowiskach również sprawia mi przyjemność

Mam 29 lat ,pochodzę z Płocka ,obecnie na stałe mieszkam we Wrocławiu (okolice młodych techników) .
Z programowaniem radzę sobie bdb. , język PHP w połączeniu z SQL (Mysql,PostgreSQL) opanowałem sam ok 7 lat temu .Nie sprawia mi problemu programowanie w języku C ,który wykorzystuję na platformach Atmela .
Świetnie radzę sobie z administracją serwerami bazującymi najczęściej na Debianie.
Ok roku temu poznałem system XEN serwer a praca przy nim to czysta przyjemność .
Jestem osobą towarzyską z reguły pozytywnie nastawioną do życia , chętnie nawiązuję nowe znajomości o raz nie mam problemów z współpracą z innymi osobami.
Mój charakter mogę określić jako uparty i dążący do celu wraz z 100 pomysłami na minutę .
Od przyszłego pracodawcy nie mam zbyt wielkich oczekiwać ,wystarczy biurko wraz z komputerem ,stabilną pracę w przyjaznej atmosferze .
Proszę się nie obawiać ,nie chcę zarabiać dużo

Zatem jeśli poszukują Państwo pracownika ,proszę o przemyślanie mojej kandydatury ,na pewno nie pożałują Państwo z tego.
Poniżej mój numer telefonu :
728-569-465
Pozdrawiam Rafał.