Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Gra Via Www, Czat, Strona
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
vixum
Proszę o zamknięcie.
PrinceOfPersia
czemu tak tanio sprzedajesz? 300zł?
vixum
Dla ciebie mogę zrobić wyjątek i pomnożyć kwotę wedle uznania wink.gif

A tak na serio zależy mi na czasie.

Zachęcam do kontaktu na gg jestem dostępny cały.
!*!
Napisz trochę więcej informacji technicznych. Jak to jest napisane, w czym, czy oop itd.
destroyerr
!*! więcej informacji technicznych (prawdopodobnie) możesz znaleźć na tej stronie, a tutaj jest licencja oraz cennik.
Szablon strony głównej. Sumarycznie wychodzi mniej niż 300zł, więc na pewno się opłaca, pod warunkiem, że sprzedający oferuje licencje (a tego nie wiemy, bo nie napisał).
!*!
destroyerr - a widzisz, myślałem że to jest coś autorskiego blink.gif 280zł za licencję czatu + szablon 110zł, niby racja "okazja", całe 90zł można zaoszczędzić.
vixum
Plus spolszczenie, którego nigdzie nie ma smile.gif

Wszystko jest kompletne do skryptu.
PrinceOfPersia
Cytat
!*! więcej informacji technicznych (prawdopodobnie) możesz znaleźć na tej stronie, a tutaj jest licencja oraz cennik.
Szablon strony głównej. Sumarycznie wychodzi mniej niż 300zł, więc na pewno się opłaca, pod warunkiem, że sprzedający oferuje licencje (a tego nie wiemy, bo nie napisał).

aha, czyli gotowiec. Też myślałem, że to coś autorskiego (stąd zdziwienie).
vixum
Proszę o zamknięcie tematu.

Dziękuję.
Aqu
Fajnie, że wczoraj na gg dowiedziałem się, że skrypt jest autorski. thumbsdownsmileyanim.gif
vixum
Owszem jest autorski, autorstwa Tej firmy

Spolszczenie jest w pełni mojego autorstwa, jak i wszelkie modyfikacje tam wprowadząne.

Uważam że nie ma sensu kontunuowania tego tematu ponieważ jest nie aktualny.
Mackos
Cytat(vixum @ 13.04.2013, 16:43:50 ) *
Owszem jest autorski, autorstwa Tej firmy

Nic tylko płakać.. facepalmxd.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.