Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję pracy jako programista PHP lub administrator
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gothye
Witam
Poszukuję pracy/zleceń jako programista PHP lub administrator systemów Linux .
(Choć praca na 2 stanowiskach również sprawia mi przyjemnośćsmile.gif )
Mam 29 lat obecnie na stałe mieszkam we Wrocławiu .

Z programowaniem radzę sobie bdb. .Nie sprawia mi problemu programowanie w języku C ,który wykorzystuję na platformach Atmela .
Świetnie radzę sobie z administracją serwerami bazującymi najczęściej na Debianie.
Ok roku temu poznałem system XEN serwer a praca przy nim to czysta przyjemność .

Jestem osobą towarzyską z reguły pozytywnie nastawioną do życia , chętnie nawiązuję nowe znajomości o raz nie mam problemów z współpracą z innymi osobami.
Mój charakter mogę określić jako uparty i dążący do celu wraz z 100 pomysłami na minutę .

Od przyszłego pracodawcy nie mam zbyt wielkich oczekiwać ,wystarczy biurko wraz z komputerem ,stabilną pracę w przyjaznej atmosferze .

Zatem jeśli poszukują Państwo pracownika ,proszę o przemyślanie mojej kandydatury ,na pewno nie pożałują Państwo z tego.

Pozdrawiam
memory
Wszystko fajnie ale nie napisałeś czy umiesz programować w PHP, widzę tylko C smile.gif
gothye
PHP obiektowo w Kohana /Zend + SQL (Mysql,PostgreSQL) smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.