Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygląd forum - zimo precz !
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
AdIoS_Neo
Witam,
zima już poszła, słońce za oknem, a więc proszę Was bardzo wygnajcie ją też z forum smile.gif [chodzi o theme]
!*!
Nie da się. Trzeba od komentować jedną linijkę w CSS. A nie ma komu tego robić. Zarząd zajmuję się wyprowadzaniem gotówki z Cypru, batman łapie złoczyńców w gotham, a nospor wyjada miodek kubusiowi.
Poczekaj kilka miesięcy, będzie jak znalazł. Poza tym w dziale HP jest mój skrypt css który to zdejmuje jak go sobie do przeglądarki dodasz.

@tam na dole - ups.
nospor
Cytat
a nospor wyjada miodek kubusiowi.
Mnie i batmana w to nie mieszaj. Nie mamy dostępu do kodu forum.

I tak należy się cieszyć, że już przynajmniej świąteczne obrazki zniknęły smile.gif
devbazy
Ja bym tam nie narzekał. Zawsze jak po upalnym dniu będziesz miał dość gorącego klimatu, możesz wejść tutaj na forum i się "ochłodzić", przypominając sobie zimową atmosferę. Zawsze znajdzie się jakiś plus. Pewnie to celowy zabieg, nasi admini to jednak mają łeb smile.gif
AdIoS_Neo
Nie nie nie ... smile.gif jestem motocyklistą więc słonecznej pogody nigdy dość biggrin.gif
nospor
Cytat
jestem motocyklistą więc słonecznej pogody nigdy dość
No tak, dostawca nerek musi mieć dobrą widoczność wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.