Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS] - rozmieszczanie menu? jak?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Neeew
mam już pare pod-stron ale chciałbym wiedziec jak rozmieszczac menu za pomoca .css żeby było np
link1
link2
link3....
itd (??ale żebym mógł wybrac ktora podstrona moze miec menu - żebym mogl ukryc niektore (testowe).questionmark.gif) czytałem już jakiś kurs ale tego nie zrozumiałem. wie ktoś jak to zrobić i przy okazji wyjasnic? dziekuje.
lobopol
Niezbyt ciebie rozumiem, narysuj swój problem jak nie wiesz jak go opisać. Jedyne co mi przychodzi do głowy po tak sformułowanym pytaniu to użyj list (ul) z ustawioną szerokością w css
Neeew
mam pare podstron np:
strona1.html
strona2.html
strona3.html
strona4.html
strona5.html
itd...
ja za pomoca tego ul" robiłem ale mi ciagle dobywa ciagle kolejna i wtedy musze edytowac kazda strone to za np 5lat bede rok edytowal.... (w przenosni)
wiec chce menu w .css na dana strone ale na wybrana przezemnie. umie ktos? bylo na kursach ale nie zrozumialem.
lobopol
A co ma do tego css? Do generowania menu użyj np. php poczytaj choćby tutoriale które są przyklejone w tym dziale.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.