Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne] Narzędzie do przelogowywania się w grze online
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-Kami-
Witam,
chcialabym się dowiedzieć czy znacie może jakieś narzędzie, które pozwoliłoby na przelogowywanie się w grze online co jakiś czas. Może ktoś wiedziałby jak cos takiego napisać?
-Kami-
Zapomniałam dodać że przez ten czas trzeb być w tej grze zalogowanym.
erix
A czy jest to zgodne z regulaminem gry?
b4rt3kk
Cytat(-Kami- @ 11.06.2013, 14:41:17 ) *
Witam,
chcialabym się dowiedzieć czy znacie może jakieś narzędzie, które pozwoliłoby na przelogowywanie się w grze online co jakiś czas. Może ktoś wiedziałby jak cos takiego napisać?

Co masz na myśli poprzez przelogowywanie się? Z jednego konta na drugie. Teoretycznie jest taka możliwość.

Cytat(erix @ 11.06.2013, 14:56:15 ) *
A czy jest to zgodne z regulaminem gry?

Regulamin, regulaminem, siedzieć za to nie pójdzie, co najwyżej mu konto usuną. biggrin.gif
-Kami-
Myślalam nad czymś w rodzaju przeglądarki internetowej, która po zadanym czasie wyloguje się i zaloguje ponownie, dane do logowania mogłaby przechowywac w ustawieniach. Nie wydaje mi się żeby takie coś było niezgodne z regulaminem, gdyż jest to zwykle przelogowanie się.
erix
Cytat
Regulamin, regulaminem, siedzieć za to nie pójdzie, co najwyżej mu konto usuną.

Na forum nie pomagamy w omijaniu zabezpieczeń.

Cytat
Nie wydaje mi się żeby takie coś było niezgodne z regulaminem, gdyż jest to zwykle przelogowanie się.

W regulaminach gier tego typu jest zapis zabraniający jakiejkolwiek zautomatyzowanej interakcji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.