Filmy i seriale online na komórkę, tablet z androidem. W 100% darmowa aplikacja, żadnych limitów i ograniczeń, dobra jakość. Link do aplikacji w Google Play:
żadnych limitów i ograniczeń, po za tymi które narzucają portale z których odtwarzasz filmiki ^^
vifus
29.08.2013, 13:35:34
ehh, nie wiesz - nie komentuj, napisałem, że nie ma żadnych limitów to nie ma
markonix
29.08.2013, 13:37:20
Odcinki są odwrotnie posortowane.
I mam pytanie czy ta aplikacja to po prostu strona HTML (takie mam wrażenie)?
Evinek
30.08.2013, 18:31:57
Raczej HTML.
Minusy: - guzik cofnij nie cofa lecz wyłącza aplikacje. - mała baza filmów - aby odtworzyć napisy potrzeba je najpierw ściągnąć (nie sprawdzane, ale tylko przeczytanie) - grafika - można zrobić to w stylu Holo aby była łatwa obsługa
Plusy: - działa - jedyna (?) aplikacja taka w sklepie - dobry pomysł i szanse na wybicie
Napisanie tego w czystej Javie nie powinno być raczej problemem. Oczywiście aplikacje zostawiam i będę ją śledził z nadzieją na motyw Holo i ulepszenie funkcjonalności.
vifus
31.08.2013, 13:01:44
Tak, w pewnym sensie jest to html, theme holo już jest przygotowywany od kilku dni, także w najbliższym czasie się pojawi, co do bazy - codziennie jest powiększana o minimum 50 pozycji, wydaje się mało, ale każdy film jest dokładnie przejrzany i sprawdzony, shitu nie wrzucamy, dzięki za opinie Evinek
Posio
31.08.2013, 13:30:14
Ogólnie 2 minusów które po prostu muszą być porawione. Tak jak wcześniej. Aplikacja jest mało wygodna w używaniu, póki co wygląda dziadowsko Mam problemy na NEXUSach (7, 4) gdy odpalam filmy przez MXP, jest problem z obracaniem ekranu (nie wiem z czego to wynika ale uniemożliwia oglądanie)
Fajnie że bez reklam, i zbędnego szitu ...
Planujesz w przyszłości nafaszerować to reklamami albo brać opłaty za tą aplikację ?
Evinek
31.08.2013, 13:35:45
Posio: Mam Nexusa 7 i u mnie wszystko trybi. Pobaw się ustawieniami w MXP. Oczywiście nie jest to wina jego aplikacji.
Ekran (bez zmieniania ustawień) możesz obrócić guzikiem, który znajduje się w lewym, górnym rogu.
vifus
31.08.2013, 14:44:56
Myślę, że nie będzie reklam (wyskakujących flashy itp), ciężko mi powiedzieć jak będzie, wiadomo, że każdy by chciał czerpać zyski ze swojej pracy, ale to jeszcze na pewno nie ten moment i gwarantuje, że nie będzie flashowych shitów wyskakujących i przeszkadzających w użytkowaniu, jeżeli będą reklamy to coś ala mały bannerek nad stopką czy coś w ten deseń, ale to na pewno nie szybko, na razie nie mamy w planach żadnych reklam, trzeba dopiąć apkę na ostatni guzik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.