Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aplikacja android z filmami i serialami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
vifus
Proszę o ocenę smile.gif

Filmy i seriale online na komórkę, tablet z androidem. W 100% darmowa aplikacja, żadnych limitów i ograniczeń, dobra jakość. Link do aplikacji w Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?...ikino&hl=pl
gitbejbe
żadnych limitów i ograniczeń, po za tymi które narzucają portale z których odtwarzasz filmiki ^^
vifus
ehh, nie wiesz - nie komentuj, napisałem, że nie ma żadnych limitów to nie ma wink.gif
markonix
Odcinki są odwrotnie posortowane.

I mam pytanie czy ta aplikacja to po prostu strona HTML (takie mam wrażenie)?
Evinek
Raczej HTML.

Minusy:
- guzik cofnij nie cofa lecz wyłącza aplikacje.
- mała baza filmów
- aby odtworzyć napisy potrzeba je najpierw ściągnąć (nie sprawdzane, ale tylko przeczytanie)
- grafika - można zrobić to w stylu Holo aby była łatwa obsługa

Plusy:
- działa
- jedyna (?) aplikacja taka w sklepie
- dobry pomysł i szanse na wybicie

Napisanie tego w czystej Javie nie powinno być raczej problemem.
Oczywiście aplikacje zostawiam i będę ją śledził z nadzieją na motyw Holo i ulepszenie funkcjonalności.
vifus
Tak, w pewnym sensie jest to html, theme holo już jest przygotowywany od kilku dni, także w najbliższym czasie się pojawi, co do bazy - codziennie jest powiększana o minimum 50 pozycji, wydaje się mało, ale każdy film jest dokładnie przejrzany i sprawdzony, shitu nie wrzucamy, dzięki za opinie Evinek
Posio
Ogólnie 2 minusów które po prostu muszą być porawione.
Tak jak wcześniej. Aplikacja jest mało wygodna w używaniu, póki co wygląda dziadowsko smile.gif
Mam problemy na NEXUSach (7, 4) gdy odpalam filmy przez MXP, jest problem z obracaniem ekranu (nie wiem z czego to wynika ale uniemożliwia oglądanie)

Fajnie że bez reklam, i zbędnego szitu ...

Planujesz w przyszłości nafaszerować to reklamami albo brać opłaty za tą aplikację ?
Evinek
Posio:
Mam Nexusa 7 i u mnie wszystko trybi. Pobaw się ustawieniami w MXP.
Oczywiście nie jest to wina jego aplikacji.

Ekran (bez zmieniania ustawień) możesz obrócić guzikiem, który znajduje się w lewym, górnym rogu.

vifus
Myślę, że nie będzie reklam (wyskakujących flashy itp), ciężko mi powiedzieć jak będzie, wiadomo, że każdy by chciał czerpać zyski ze swojej pracy, ale to jeszcze na pewno nie ten moment i gwarantuje, że nie będzie flashowych shitów wyskakujących i przeszkadzających w użytkowaniu, jeżeli będą reklamy to coś ala mały bannerek nad stopką czy coś w ten deseń, ale to na pewno nie szybko, na razie nie mamy w planach żadnych reklam, trzeba dopiąć apkę na ostatni guzik smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.