Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strumien.info
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jaco
Pomyslalem - czemu nie... no i jest. Moje najmlodsze dziecko laugh.gif

http://strumien.info/

wielkim skrotem:
- php + mysql + smarty
- mod_rewrite
- zakladanie aliasow @
- valid xhtml 1.0 ( coprawda moze sie trafic cos w styu <br> ;P)

Edit by wassago:
- oceniac grafike i layout

Edit by jaco:
- caloksztalt smile.gif
spenalzo
Grafika mi sie podoba smile.gif aczkolwiek może troche zbyt szaro jest.
revyag
Podoba mi się. Swietnie dobrane kolory, grafika prosta, ale miła dla oka. Jednak jest coś do czego można się przyczepić, popraw kod księgi gości, bo ludzie Ci mogą rozwalić layout strony.
bartmag
Ładne.

Tylko gwoli ścisłości, sugeruję poprawkę rolleyes.gif :

Cytat
Dodaj swój alias pocztowy!
Nazwa aliasu jest niepoprawna, możesz użyc tylko liter i cyfer, nazwa musi zawierać od 4 do 15 znaków
Vertical
Podoba mi się, jest ładne. Mógłbyś jeszcze dać trochę ciemniejszą czcionkę i zrobić wszystko bardziej kolorowe.
Marusz
Ladna, delikatna, subtelna. Podoba mi sie. Jesli o mnie chodzi, to nic nie zmieniac, chociaz przyznam, ze sie za mocno nie zaglebialem smile.gif
wassago
generalnie zgodze sie z w/w sugestiami.. na pewno nalezaloby przyciemnic nieco kolor czcionki. no i jest cos co nie widzi mi sie: header - jakos caly czas proboje scrollowac w gore aby zobaczyc skad wyrastaja te liscie, moim zdaniem sam top musi byc wydluzony przynajmniej jeszcze raz tak jak jest. jak na niego patrze to wydaj sie tak chamsko uciety winksmiley.jpg

reszta jest dla mnie bardzo ladna i przejzysta - gratulacje.
jaco
wassago: wlasnie takie jest zalozenie - liscie wyrastaja zza obudowy monitora tongue.gif Co do wysokosci topu - nie lubie jak jest duzy - marnuje tylko cenne miejsce a w koncu to jest serwis informacyjny (powinen byc wygodny - dlatego przyciemnie te czcionke smile.gif ).

Dzieki za wszystkie opinie - juz niedlugo kolejny serwis w podobnej szacie.
wassago
ty wyslij mi nalepke z dokonczeniem tych lisci to sobie przylepie na monitor tongue.gif
Ace
Milo sie przeglada strumien.info, podoba mi sie wyglad strony, kolory dla mnie sa przyjazne do oka i az chetnie na nia patrze...

Ale poprawil bym jeden szczegol, w aktualnosciach jest 1 notka, i domyslam sie ze cyfra 1 pod notka to stronicowanie winksmiley.jpg Wedlug mnie powinno zniknac stronicowanie dla 1 strony, jak juz beda 2-3 i wiecej, to powinnno sie dopiero pojawic.

Ogolnie ocena Bardo dobra.
Chewolf
Bardzo ładne...
Najbardziej podoba mi sie kolorystyka i liscie tongue.gif
Cytat
Zparaszamy do ...
eUu@tlen.pl
Ladne. Nie mniej jednak kojarzy mi sie ze strona raczej tematyczna... Moze jakies wienczace logo?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.