Witam, po przejrzeniu cen jakie ludzie chcą za swoje designy na webazarze webhelp'u (no spam ) postanowiłem wyciągnąć jeden ze swoich starych designów zabezpieczonych 3-ma hasłami (aby nikt tego nie zobaczył ) i poprawić go co nieco.
Prosił bym o wszelkie sugestie co do nowego designu i opinie czy to sprzedać komus czy nie
pozdrawiam Wojtek
hwao
27.10.2004, 16:26:42
http://ociu.100tka.net/design/komorki/komorki.jpg duzo lepszy ten jest ma lepiej dobrane kolory i wogule. Co do sprzedania to przecierz Twoja decyzja pozatym w tym pierwszym ten ekran czerwony nie pasuje wogule w tej komurce... Pozatym trzeba powydzielac troche bardziej miejsca co gdzie
Tak, to prawda, lecz zawsze można się poradzić kogoś innego jeśli ma się wątpliwości.
Cytat
w tym pierwszym ten ekran czerwony nie pasuje wogule w tej komórce...
Mogę się zasłonić, że projekt ma 0,75 rok i przez ten czas nabrałem troche więcej doświadczenia i wiedzy
pozdrawiam (nie obraził bym się jakby inni ocenili)
Marusz
27.10.2004, 21:35:06
Cytat
Jak poprawiasz, to popraw również słowo "w ogóle"
A co do designu. Nie jest może mistrzem świata, ale widzialem gorsze. Generalnie ja bym nie kupił, ale jeśli już masz kupca, to bierz szmal i w nogi
revyag
28.10.2004, 07:33:00
Drugi layout jest lepszy, logo lepiej wygląda i kolory (text) na nim są lepiej dobrane. No i telefon też jest fajniejszy
Ociu
28.10.2004, 15:29:11
Cytat(Marusz @ 2004-10-27 22:35:06)
Cytat
Jak poprawiasz, to popraw również słowo "w ogóle"
Specjalnie pisane
sirrus
30.10.2004, 12:36:41
Ja podzielam opinię przedmówców - drugi lay lepszy. Jedyna rzecz która mi w nim jako tako nie pasi to stopka dolna - musisz ją jakoś ładnie wykombinować. Poza tym czekam na to jak będzie wyglądała treść i menu strony, musisz tam (wedle mnie) użyć nieco kolorów i zrobić to generalnie atrakcyjnie. Ogólnie zdecydowanie na +.