Cytat(konradkw @ 20.11.2013, 17:13:16 )

doskonale wiedziales o co pytalem nie bylo potrzeby wytykac pomylek.
Przykro mi kolego, napisałeś na forum technicznym, an którym kwestie techniczne to podstawa. Zatem nie dziw się, że wytknąłem Ci nieprecyzyjne sformułowanie pytania. Nie mniej jednak w żadnym wypadku nie miałem zamiaru Cię ośmieszać. Jeśli tak to odebrałeś, to przepraszam.
Wejdź sobie na inne fora techniczne, np. elektroda.pl i zobacz jakie tam panują zasady. Za tak zadane pytanie Twój temat od razu wylądowałby w koszu.

jak zaczynalem sie uczyc php z tej stronie to bardzo mily moderator mnie probowal osmieszyc a jak sie wreszcie znudzil to zamknal temat pomimo braku rozwiazania.
Tak jak Ci napisałem wyżej - moderatorzy mają za zadanie pilnować jakiegoś poziomu na forum. A dwa - nie oceniaj wszystkich użytkowników przez pryzmat jednego, który być może miał akurat wtedy gorszy dzień.

cokolwiek napisze jest albo glupie albo mam poszukac w google
Sam zobaczyłeś po pierwszych dwóch odpowiedziach, że znalezienie tego w Google nie było żadnym problemem. Wystarczyło się odrobinę wysilić. Podejrzewam, że odpowiedź znalazłbyś sam dużo szybciej niż zajęło Ci napisanie pytania na forum.

nie bede juz marnowal czasu na ta strone
Sorry za gorzka prawdę, ale nie oszukujmy się - nikt nie będzie po Tobie płakał
Miłego wieczoru. Dla mnie eot.