Cytat(lukasz1985 @ 10.12.2013, 15:45:40 )

MECHtronic:
Myślę, że graficznie nie powala z nóg ale domyślam się, że nie w tym rzecz. Jedna rzecz którą bym zmienił to nagłówek - ten, który wygląda jak chmura tagów. W złożeniu ze sliderem niżej dochodzi do redundancji informacyjnej - powielenia treści. Sugerowałbym jakoś scalić te dwa elementy lub pozbyć się któregoś.
Rzeczywiście, pomyślę nad tym. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Takie krzaki, które rzucają się w oczy to jeszcze za wysoka stopka i niewyraźne tło (ale może to mój monitor).
Tło miało po prostu nie być białe, żeby nie świeciło po oczach. Motyw graficzny - poprawię. Co do stopki specjalnie dałem taką 'przyklejoną' żeby na monitorach o wysokiej rozdzielczości nie pokazywała się przestrzeń pod spodem oraz nie było za dużej przestrzeni bezpośrednio pod tekstem.

Led-grow:
Wyśrodkowałbym nagłówek i menu głowne. Ten boks z facebookami i innymi przyciskami (które na dobrą sprawę w ogóle nie są potrzebne dla jakiejś tam lokalnej firmy) w ogóle tam nie pasuje - i zakłóca równowagę całego układu. Do slidera na mój gust nie pasują fotografie, które nie są na całą szerokość i zmieniłbym efekt przejścia. Te strzałeczki po bokach też mogłyby być większe.
W źródle zauważyłem tylko, że nie masz "/" na końcu w znaczniku:
<meta itemprop="email" content="kontakt@led-grow.pl">
jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie
W slidera wrzuciłem przylądowe grafiki, bo nie mam jeszcze docelowych. Ikony do Facebook'a itp. są potrzebne, bo klient promuje się właśnie w taki sposób. A wyśrodkowane logo i menu - do przemyślenia