@
Wazniak96:
1. Wygląd okładki po najechaniu (kolor) odpowiada kolorowi gatunku (tak jak na okładce, wokół awatara, wokół tagów itd). Bardziej bajer niż funkcjonalność

Nie wiem czy się cache odświeżyło ale te kolorki chyba ciut poprawiłem.
2. Pauza na obecnym utworze naprawdę by się przydała, miałem już to częściowo działające ale robiły się różne dziwne rzeczy (np. po wciśnięciu play na innym kawałku włączał się i ten który wcześniej pauzowaliśmy i ten nowy). Muszę po prostu napisać pod to jakąś bardziej rozbudowaną logikę. Ale jest to w planach

3. Link do utworu to tytuł! PPM -> kopiuj adres odnośnika

Trzeba to jakoś oznaczyć albo faktycznie dodać coś u góry w playerze... (chyba zrobię tak samo jak w poście, że to będzie "normalny" link pod PPM dostępny do skopiowania)
4. Podobnie jak z pauzą, robią się dziwne rzeczy (typu szybkie wciśnięcie pauzy a potem play powodowało wyciszenie odtwarzacza albo zatrzymanie na 10%). Trzeba napisać do tego dodatkową logikę, bo moje rozwiązanie "na szybko" nie było takie dobre.
5. No ogólnie taki jest perspektywiczny plan, ale obstawiam nie wcześniej niż za pół roku

I jeszcze głosowanie (+ / -) na głównej, coś jak wykop / reddit dla utworów...
Ogólnie planów (tych i innych) jest sporo, tylko czasu mało

Matura nadchodzi wielkimi krokami, poza tym robię jeszcze inne rzeczy / strony / projekty, nie ma nawet czasu na wrzucanie muzyki na ww. stronę (na szczęście są współpracownicy) a co dopiero na rozwijanie funkcji serwisu - póki co bardziej łatam błędy, bo "jakoś to chodzi"

Gdyby ktoś chciał współpracować, tj. wrzucać kawałki na stronę, to zapraszamy wszystkich

Odezwijcie się na PW. Jak ktoś zna się na grafice to potrzebujemy również awatara i obrazka na tło na
nasz fanpage na FB (przy okazji, zapraszam do polubienia, trafiają tam wszystkie nasze wrzutki na stronę).