Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam portal www.podpisuj.pl
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
krystianbres
Witam sprzedam portal podpisuj.pl - Forum Komputerowe w tym forum domenę oraz bazę adresów ok. 260k
Strona od dłuższego czasu w sieci idealna pod biznes.
Oferty wraz z ceną składać na adres pindirindi1971@wp.pl
Kshyhoo
Jak to możliwe, że "Mamy 232488 zarejestrowanych użytkowników" a "To forum odwiedzono już 70580 razy" i "Nasi użytkownicy napisali 229 postów, tematów 52"?
Ktoś przekręca liczniki, używając terminologi motoryzacyjnej?
!*!
I widzisz @Kshyhoo to jest jeden z tych tematów idealnych na ban.

Wszyscy Ci użytkownicy zarejestrowali się tego samego dnia 2011-07-11, 07:33 a ich ostatnia wizyta "nigdy" ... szacun, muszczu @krystianbres naucz mnie takiego szybkiego marketinga zwirusowanego.

Zastanawia mnie jak... Jak to możliwe, że jest się, aż takim debilem aby uwierzyć że ludzie to kupią. Żeby chociaż domena miała jakąś wartość, ale nie...
Kshyhoo
Ja zauważyłem jeszcze, że to forum dla dyslektyków: wszyscy robią te same błędy smile.gif
Niestety, nie mam uprawnień do tego działu sad.gif
nospor
Pojawily sie raporty by to usunac. Ale po co? Niech siedzi, niech ludzie widzą jaki tu fajny kanciarz lata. Jak "poprawi" staty, to moze chociac ktos tutaj trafi przypadkiem i zobaczy, ze to przekret
Kshyhoo
I pośmiać się można tongue.gif
pyro
Cytat(!*! @ 26.01.2014, 09:53:15 ) *
Zastanawia mnie jak... Jak to możliwe, że jest się, aż takim debilem aby uwierzyć że ludzie to kupią. Żeby chociaż domena miała jakąś wartość, ale nie...

A Ty jak też miałeś 10 lat, to nie robiłeś takich wybryków specool.gif
sowiq
Dawno nie widziałem, żeby na jakiejś stronie sypały się polskie znaki. A tu proszę, taka niespodzianka smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.