Cytat(itsme @ 31.01.2014, 19:27:35 )

- RWD: oczywiście że jest (w planach). Licząć koszty do korzyści wdrożenie RWD wypadło negatywnie. Analizowane to było względem rocznych statystyk (wejścia z urzadzeń mobilnych jak i odbiorców docelowych)
Fakt, choć to zawsze miły dodatek.

naprawdę ciężko mi znaleść wspólne elementy, które są indywidualne tylko dla tych dwóch stron. Nie atakuje, proszę jedynie o więcej danych.
Strona przewijana jest w dół, zdaję sobie sprawę że jest to swego rodzaju "standard" zaczerpnięty z RWD gdzie jest to wymogiem, ale duże zdjęcia, nagłówki z opisem nawalone w całości na stronie głównej to nie jest mój faworyt w kategorii wyróżniającej się witryny, zbyt duży natłok informacji. Wszystkie strony korzystające z tych samych praktyk mogłyby być bez oprawy graficznej i oparte jedynie o bootstrap.

- przy rozdzielczości 1024 układ się sypie dasz screena plisss

pojawia się pasek, jak przewinę w prawi i kliknę w menu to całe jest tak jakby sortowane i wraca do lewej.

- podstrona "kontakt" nawigacja mało intuicyjna, bez formularza? brak formularza jest działaniem celowym. JEst infolinia, sa numery stacjonarne, jest e-mail - biorąc pod uwagę kto ma być odbiorcą uznaliśmy iż formularz jest zbędny. Co do intuicyjności - to zależy jaki jest cel. Potrzebuje więcej danych.
Wchodzę na podstronę kontakt i od razu atakuje mnie dezinformacja, teoretycznie jest zaznaczony pierw koszalin, jest mapa i dymek z informacją, ale... chwilę zajmuje połapanie się że to jest zakładka i mogę kliknąć na Wrocław, a jak już to zrobię to jadę po całej mapie jakieś 3 sekundy, aż wyświetlą mi się dane. To pewnie wina małej rozdzielczości, w większej widać mapę wraz z oknem informacyjnym od razu i nie muszę przewijać po podróży

- jak wyłączę JS to całość się sypie. szczerze: jak wyłącze internet też mi się nie ładuje. Jak wyłącze pobieranie obrazków też lipa. Cięzko przygotować stronę www na każde widzimisie usera. Cieżko wszystkich zadowolić.
A jak ja wyłączę internet to strona leci mi z cache

Była już o tym mowa czym jest JS, obrazki nie są fundamentem informacji, a jak wchodzę na stronę profesjonalnej firmy to chciałbym coś na niej przeczytać... a co jeśli nie mogę?