Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cs-Rekla.xaa.pl!
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
swajt
Siemanko prezentuje wam moja 1 strone biggrin.gif

Prosze nie oceniac grafiki tak na testu probowalem zrobic stronke i takie cos mi wyszlo.Trzeba sie rejestrowac i wiecej opcji bedzie.

Demo: http://cs-rekla.xaa.pl/poradnik/index.php

Prosze nie krytykowac zabardzo no to na tyle biggrin.gif

Postaram sie jeszcze jutro dodac Skrypt przypomnienia hasla snitch.gif

Ja byc poczatkujacy tongue.gif
widmo_91
Po domenie i wstępie spodziewałem się czegoś dużego gorszego wink.gif

Nie jest źle ale mogłoby być lepiej.
Kshyhoo
Strona o niczym, wszędzie trzeba się zarejestrować (by potem otrzymywać tony spamu?).
swajt
wiem wiem wiem ze strona narazie o niczym ale chce najpierw zrobic dobrze panel uzytkownia,rejestracje,i logowanie a potem dodam grafike jak ogarne bardziej css snitch.gif

Prosze tak ostro nie krytykowac haha.gif to moje poczatki .
valkirek
Nie wiem co to ma być yyy? Jakaś strona jest ale jaka? Ale podoba mi się kolorystyka którą dobrałeś
gitbejbe
rozumiem, że każdy zaczynający zabawę z programowaniem zaraz po tym jak coś zrobi, chce się pochwalić że coś mu wyszło...ale nie oszukując się, z czym do ludzi ? Poucz się jeszcze... zrobisz po dordze kilka badziewnych stron zanim zaczniesz w miare ogarniać ale to co tutaj pokazałeś to jeszcze dużo dużo za wcześnie na cokolwiek aby o tym móc powiedzieć coś wiecej niż tylko http://www.youtube.com/watch?v=mCYuYfEYC8U (tak śmiechem żartem ;p). Powodzenia w programowaniu : )
IceManSpy
Cytat
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'csrekla'@'localhost' (using password: NO) in /home/csrekla/public_html/poradnik/index.php on line 79
sowiq
  1. <div id="tresc">
  2. <center><p>To jest strefa tylko dla użytkowników zalogowanych.</p>
  3. <p>[<a href="login.php">Logowanie</a>] [<a href="register.php">Zarejestruj się</a>]</p></center>

Po pierwsze i najważniejsze - po wyświetleniu informacji o potrzebie zalogowania, gdzieś Ci wcina pozostałą część kodu strony.

Po drugie, tagi <center /> przestało się stosować dobrych kilka lat temu.
swajt
Po 1.wlasnie wiem ze wycielo mi polowe kodu ale niewiem czemu,
Po 2.Niewiedzialem ze sie juz nie uzywa <center></center> do wysrodkowania boshe jestem poczatkujacu.
sowiq
Cytat(swajt @ 17.02.2014, 14:07:22 ) *
boshe jestem poczatkujacu
Na dobry początek polecam zabrać się za naukę języka polskiego, bo bez podstawowego narzędzia, jakim jest komunikacja, dużo wiedzy nie zdobędziesz.
gitbejbe
Cytat
boshe jestem poczatkujacu

hahaha! dobra spruta nie jest zła, dziękuje dobranoc ^^
nospor
Cytat
wiem wiem wiem ze strona narazie o niczym ale chce najpierw zrobic dobrze panel uzytkownia,rejestracje,i logowanie a potem dodam grafike jak ogarne bardziej css
W dziale oceny oddajemy gotowe lub prawie gotowe prace.
Rejestracja i logowanie to dopiero ledwo poczatek poczatku. Zamykam, bo niedlugo zaczniemy oceniam prace:
echo 'Hellow world, jestem poczatkujacu....';
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.