Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][inne][PHP]modyfikowane źródło strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
klynna
Witam, możecie spojrzeć na moj problem i doradzić coś mądrego ?
Mam problem z walidacją....tzn. do mojego kodu źródłowego dopisuja się dodatkowe dwie linijki
1. <!doctype html>
2. <script>....</script> to juz wogole nie mam pojęcia skad sie dopisuj, nie potrafie tego zlokalizować.

Kilka dni temu skanowałem system antywirusem, zreinstalowałem przeglądarke - Google Chrome i problem znikł. Jednak teraz znowu się pojawił. Dołączam zdjęcie aby było dobrze widać sens problemu

http://zapodaj.net/eb2eefdc03457.jpg.html

Podaję na sztywno link do zdjęcia ponieważ zabezpieczenia tego forum nie pozwalają na wstawienie linku w bb code z koncówką adresu typu ".jpg.html'

Wracając do tematu... proszę o wskazówki.
timon27
I zmień hasła do ftp.
U mnie wirus wykradł hasło z Filezilla i użył je na innym kompie (z nie mojego ip).

@karakara
Pierwszy artykuł który podałeś jest prześmieszny. Google translate zawsze w formie.
klynna
@timon27 -> właśnie nei wiem czy jest przśmieszna...ogolnie odinstalowałem dwie magiczne rzeczy z control panel, byl to wlasnie findright ktory pokradkiem sie zainstalował + jeszcze jedna rzecz, ktorej pochodzenia nie znałem i wydała mi sie podejrzana (nazwy inestety nie przypomne)

Ogolnie, wszystko teraz gra.

Dziękuję za szybkie odpowiedzi smile.gif
Problem rozwiązany, pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.