Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyskakiwanie okien popup w php nie w javie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
luc
Witam jako ze jestem pocztakujacy w php, a wlasciwie nawet gorzej bo umiem tylko uzywac gotowcow w php chcialem sie wpytac, czy istnieje mozlwosc wstawienia wyskakiwania popupa w php.

Zrobilem stronke i chcialbym zeby wyskakiwalo okienko z zyczeniami swiatecznymi, probowalem to zrobic w java ale cos nie chcialo mi dzialac, wiec kompbinuje jak zrobic cos podobnego w php.
bela
Cytat(luc @ 2004-11-14 22:09:45)
Witam jako ze jestem pocztakujacy w php, a wlasciwie nawet gorzej bo umiem tylko uzywac gotowcow w php chcialem sie wpytac, czy istnieje mozlwosc wstawienia wyskakiwania popupa w php.

Zrobilem stronke i chcialbym zeby wyskakiwalo okienko z zyczeniami swiatecznymi, probowalem to zrobic w java ale cos nie chcialo mi dzialac, wiec kompbinuje jak zrobic cos podobnego w php.

masz na myśli jave czy javascript ?
mike
W php jest to niemożliwe.
Pobaw się JavaScript'em.
luc
Tak chodzilo mi o jave script, nie dzialalo.

Dlatego szukalem rozwiazania alternatywnego.

Wlasnie skonczylem, dziala.

A nie dzialalo bo serwer na ktorym byla zamieszczona stronka jakos nie chcial zauwazyc ze zmienil sie plik i z uporem maniaka wyswietlal stary.
Totez pomimo ze wrzucilem jave nie wyswietlal jej. Po okolo 25 minutach dopiero zaczal wyswietlac poprawnie.

Dziekuje za pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.