Jako ze Seth to grafik to trzeba to zalatwic bez skrupolow :-)
Nio to...
Malo zycia w tym
Tlo bardzo ladne (lubie ten kolor) ale niestety nie idzie on w dol tylko w prawo(lewo jak kto woli;-) ) (grand.) . Ten czerwony trujkocik ni w piec ni w 10, biala oswiata niezla ale niestety na tym trujkocie wyglada glupio. Napis tez nie najlepszy jakis taki bez pomyslu wyraznego.
Zielone menu to calkiem niezly pomysl ale ten wyglada jakby wodorosty(takie zielone -intensywna zielen:-) )zostaly wyprane w wybielaczu i wygladaja jak wygladaja, mocniejszy zielen bylby wg mnie lepszy. Ten bialy text jest slabo widoczny (ablo to juz moje oczy ;-) ) a ten czerwony zbyt kole w oczy (za duzy kontrast chocby z ciemnym tlem z 1 strony i wypranym w wybielaczu wodorostem

.
Te ponizej menu nie sa zle ale ta czcionka nie pasuje do calosci jakos tak ona taka prosta banalna mozna rzecz a strona (tlo itp) przedstawia sie jakos tak bardziej PRO. Biala wstawka jest niezla ale nie pasuje do calosci poprostu wszedzie jakies odcienie a to biale trzeba by pokombinowac z kolorem (jakis bardzo wybielony kolor bylby lepszy wg mnie) . ikonki w3c pasuja super.
Menu po prawej brakuje wyrazu jakiegos... takie proste moze za malo pomyslow juz bylo ale braknie im czegos (to widac na 1 rzut oka). Po prawej menu wyglada jakby wybrane z blogu - taka czionka i ten jednolity kolor (sasiaduje z grand. o ile dobrze widze nie zaciekawie to wyglada [od lewej] )
Te tlo w paski jest niezle ale moze zbyt je widac przezco nie za dobrze sie czyta text.
Stopka
Niezla nie powiem podoba mi sie tylko moze za dakeji odleciala w gore :-)
Reasumujac ;-)
Top bardzo ladny (poza napisem i trujkatem - wyrazny brak pomyslu). Text w menu po prawej bardzo ladny wlacznie z szukaj.
Lewe menu gozej... trzeba nadnim jeszcze porpacowac i dac bardziej nasycony zielony i zrobic cos z tym czerwonym wyraznie daje po oczach.
Miejsce na info (niusy itp) niezle zrobione ale braknie tam pomyslu co widac trzeba cos by z tym zrobic jakis inny kolor albo cos tam wprowadzic.
Stopka bardzo ladna ale za wysoko odleciala.
Tak na dobra sprawe to jedna z pierwszysc prac ktora wg mnie nadaje sie do oceny i daje
6/10
Naprawde mocna 6 ale niestety tylko (a moglo byc znacznie lepiej) widac jakis brak pomyslu.
To jest naprawde dobra praca ale nie do konca przemyslana.