W pierwszym poście stoi '
Wszystko było tworzone od zera'.
Nie wiem, jak tam z twoją definicją słowa "wszystko", ale to nie są "oskarżenia" tylko stwierdzenie faktów. A fakty, gdy już nimi są, można interpretować w jeden sposób: jako zaistniałe. Poza tym to nie tyle prośba o ocenę co reklama strony :/
Teraz najpewniej wszyscy z niecierpliwością czekają na te fragmenty kodu, które raz i na zawsze odetną twoją stronę od joomli...
Jeszcze trzeba by zapytać autora templaty, czy napis w stopce " Kamagra 2013 - 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone." rzeczywiście pokrywa się z założeniami, dla których szablon utworzył i udostępnił, a podejrzewam, że takie pytanie nie padło

Nieco bawiłam się cms'ami, i wiem że dostosowanie skórki na potrzeby własnej strony, to prawie taka sama robota, jak stworzenie skórki od podstaw, stąd również z niecierpliwością czekam na owy kod.
Póki co sprawdziłam sobie te pliki css, porównując z oryginalnymi, i widzę że komentarz z info o autorze z wrażenia dokądś uciekł z plików :/ Pewnie się zaraz okaże, że to tylko moje domysły, i w zupełnym przypadku dwa obszerne pliki zawierają te same nazwy klas, z tą samą zawartością i w podobnym porządku...
Bardzo, bardzo brzydko.