Cytat(timon27 @ 29.04.2014, 12:19:06 )

Pierwsze pytanie: reprezentujesz etiso które stworzyło tę stronę, czy wynająłeś ich do zrobienia strony?
Firma wynajęta.
Cytat
- ładna, chwytliwa domena
Starałęm się dać ładną nazwę i na tym mi najbardziej zależało. Fajnie, że się podoba. Choć na pierwszy rzut oka nie zdradza charakteru strony. Niemniej chyba ładniejsza niż "hukd";)
Cytat
- zmiana regulaminu pojawia się tylko na stronie i nie jest wysyłana n mail? Bo tak wynika z ostatniego podpunktu regulaminu. jest to nieuczciwe i chyba nielegalne.
Nie wiedziałem... do poprawki w takim razie.
Cytat
- o co w ogóle chodzi?? jakie są założenia strony/konkursu? Brakuje krótkiego info na stronie głównej.
Niby jest pod logo o co tu chodzi ale jak widać... niewystarczająco;). Spróbuję z tym jakoś "powalczyć";).
Cytat
- 'złap okazję' prowadzi najczęściej do stron głównych innych portali. P opiersze powinny do szczegółowej oferty, po drugie powienieneś prez własny link aby zbierać statystyki. Skąd w ogóle wiesz która 'okazja' jest najlepsza?
Idea serwisu to dodawanie okazji przez userow, a ja w miarę mozliwosci staram się sprawdzać czy są "gorące". To fakt, że link "zlap okazje" prowadzi niekiedy do stron glownych ale to wynika z tego, że tak jak na hukd.com, niekiedy mogą być dodawane okazje prosto ze sklepow stacjonarnych, typowo lokalne. Takie ktore nie mają informacji w internecie więc wtedy link po prostu odsyła do strony reprezentacyjnej danego sklepu. Tak samo jest zresztą na hukd.com;).
Cytat
- czy zabezpieczasz się przed botami podbijającymi 'stopnie'?
Przyznam, nie pomyslałem. Popytam etiso;).
Cytat
- link rejestruj prowadzi do strony głównej. Albo usuń link i zostaw samo js, albo stwórz osobną podstronę.
- rejestracja wymaga tylko mail. Mogę stworzyć milion kont? nawet captcha nie ma.
Fakt, nie wymaga aktywacji, ale znowu, tak samo jest na hukd.com. Tam też moglem sobie zalozyc chwilowe konto by cos dodac ale muszę faktycznie spytać czy to jest bezpieczne.
Cytat
- brak jakichkolwiek danych o podmiocie odpowiedzialnym.
- brak 404 negatywnie wpływa na pagerank
- zgoda na używanie ciasteczek nie musi obowiązkowa, wystarczy że ich powiadomisz
Do poprawki.
Cytat
- nie da sięzmienić głosu. Jeśli przypadkowo kliknę/ nie doczytam to pech
Fakt, nie da się... ale to chyba nie jest sprawa życia i śmierci zaglosowanie przypadkowo na "tak" zamiast na "nie";P. To nie wybory do Sejmu;P.
Cytat
- pytanie: czy zabezpieczenie js (na przykład minuta pomiędzy komentarzami) zdublowałeś w php? EDIT: tak, (sprawdzone na komentarzu, mam nadzieję że wszędzie indziej też.)
Też mam nadzieję

. Popytam tego co mi robił kod.
Dziękuję za uwagi, były naprawdę pomocne i postaram się to wszystko poprawić. Mam nadzieję, ze strona przełamie niechęć Polakow do dzielenia się okazjami z innymi i będzie polskim HUKD;).