if ($user_len < 3 || $user_len > 20 || $pass_len < 6 || $pass_len > 40) { return TO_SMALL_USER_OR_PASS; }
Aha, zapomniałem dodać. Najpierw zrobiłem kod logowania i to logowanie mi działało. Potem dorobiłem kod rejestracji i tak się porobiło, że rejestracja mi działa, a logowanie już nie, mimo, że wcześniej hulało.
Jak już mówiłem, krew mnie chyba zaleje. Nie wiem, może to kwestia kodowania albo coś.
Najmocniej przepraszam za zamieszanie. Zapomniałem o starej metodzie echo, którą można prześledzić kod i sprawdzić gdzie jest problem. Nie wiem jeszcze gdzie jest mój problem, ale wpisałem to echo między klamry i okazuje się, że tu problemu nie ma. Sory.
PROBLEM SIĘ ROZWIĄZAŁ i wiem o co chodzi, ale nie wiem dlaczego. Po prostu po dopisaniu kodu rejestracji, pozmieniałem zmienne w formlurzu logowania z nazwa na user. Od tego momentu logowanie przestało działać. Gdy z powrotem zmieniłem z user na nazwa, wszystko hula, ale pojęcia nie mam czemu. F5 wciskałem ze 20 razy i nie działało, więc to nie chodziło o to.
Sam nie wiem, parser zapamiętał poprzednią zmienną?