Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MySQL]Pomoc dla nowicjusza w PHP.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Verso
Cześć,

należę do ekipy pewnego serwera SA:MP. Więc pytacie się pewnie co robię na forum o PHP? Otóż pracuję nad panelem postaci, który będzie się łączył z bazą danych mysql. Wszystko co się dzieje na serwerze będzie zapisywane w bazie danych mysql forum, nie na VPS. Potrzebuję skryptu który wejdzie sobie w tabelę z użytkownikami i stworzy postać. Chcę żeby było pole do wpisania nazwy postaci i wieku. [serwer RP]

Co mi jest potrzebne? Mogę Wam tu podesłać strukturę bazy. Na wstępie powiem że z PHP nie miałem nigdy do czynienia, a HTML umiem w stopniu podstawowym.
Michael2318
Cytat
Co mi jest potrzebne?

wiedza z zakresu PHP i MySQL...?
Skoro nie miałeś w ogóle styczności (jesteś nowicjuszem) to po co Ci będziemy pisać jak to zrobić skoro finalnie i tak my będziemy za Ciebei odwalać całą robotę, a rzecz nie na tym polega.
Odwiedź dział giełda i zleć to komuś.
Verso
Nie mamy odpowiednich środków by komuś to zlecać. Potrzebuję podstawy - jakie skrypty mi będą potrzebne, jak ich użyć. Resztę sam zrobię - aż takim nowicjuszem nie jestem, sporo czytałem na ten temat [głównie teoria].

Edit: Ewentualnie mogę się dogadać z jakąś osobą która zrobiłaby to SZYBKO i PRYMITYWNIE bym mógł edytować kod, wynagrodziłbym jak mogę. [jakiś SMS]
ZaXaZ
Wejdz w linki w mojej stopce z kursami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.