kutyma88
17.08.2014, 13:28:34
Strona z poradami prawnymi do Waszej oceny
http://www.adwokat-kutyma.pl/
BigPig
17.08.2014, 13:35:07
Jak dla mnie naprawdę cacy.
Tylko, że jak raz wybrałem 4 stronę z bloga to trochę jakiegoś kodu wywaliło na dole. Nie przyglądałem się dokładniej bo chciałem na to spojrzeć po odświeżeniu. A po odświeżeniu się wszystko ułożyło.
Trochę było problemu, że na każdej podstronie musiałem klikać 'Akceptuj cookies'. A po chyba 15 kliknięciu już przestało się pojawiać.
No faktycznie z ciastkami też mam problem, aż sprawdziłem czy nie mam wyłączonych w przeglądarce ale nie.. jest spoko.
Tak w sumie to jedyny problem który mógłbyś zgłosić ekipie która Ci robiła to www, poza tym jest na prawdę GIT.
Nawet mi na telefonie dobrze śmiga.
10/10
pedro84
18.08.2014, 00:54:22
Wizualnie moim zdaniem tak sobie - źle nie jest, ale też nie porywa.
Parę problemów:
- w mniejszej rodzielczości, button "czytaj dalej" najeżdża Ci na zdjęcie
- imho w rozdzielczości < 768px sidebara być nie powinno - jest słabo widoczny i wygląda źle jak jest tak ściśnięty (i button "dowiedz się więcej" się wywala - załamanie tekstu).
Tak na szybko to tyle.
bicior
22.08.2014, 10:18:08
Super stronka, bardzo przypadła mi do gustu. W związku z tym tak jak koledzy wyżej 10/10.
Daimos
30.08.2014, 14:37:48
Przyjemny wygląd, kilka błędów:
- Ikonka facebooka po lewej zasłania menu (przy zwiniętym menu)
- W zwiniętym menu dla telefonów, nie widać hierarchii, dzieci są tak samo widoczne jak rodzice
- Czasami się rozjeżdżają niektóre elementy na stronie, jeszcze nie doszedłem dlaczego, ale pewnie jakieś tagi są niezamknięte
lukaskolista
4.09.2014, 12:35:49
Kolorystyka jak dla strony przychodni, takie mam po prostu wrazenie. Poza tym jest super
hightower
26.10.2014, 12:34:51
nie podoba mi się ten efekt nasuwania kwadratów, kolorystyka mdła treść w podstronach na 100% szerokości - źle się treść czyta, za mały kontrast tekstu z białym tłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.