Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adwokacka do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kutyma88
Strona z poradami prawnymi do Waszej oceny

http://www.adwokat-kutyma.pl/
BigPig
Jak dla mnie naprawdę cacy.

Tylko, że jak raz wybrałem 4 stronę z bloga to trochę jakiegoś kodu wywaliło na dole. Nie przyglądałem się dokładniej bo chciałem na to spojrzeć po odświeżeniu. A po odświeżeniu się wszystko ułożyło.
Trochę było problemu, że na każdej podstronie musiałem klikać 'Akceptuj cookies'. A po chyba 15 kliknięciu już przestało się pojawiać.
tzm
No faktycznie z ciastkami też mam problem, aż sprawdziłem czy nie mam wyłączonych w przeglądarce ale nie.. jest spoko.
Tak w sumie to jedyny problem który mógłbyś zgłosić ekipie która Ci robiła to www, poza tym jest na prawdę GIT.

Nawet mi na telefonie dobrze śmiga.

10/10
pedro84
Wizualnie moim zdaniem tak sobie - źle nie jest, ale też nie porywa.

Parę problemów:
- w mniejszej rodzielczości, button "czytaj dalej" najeżdża Ci na zdjęcie
- imho w rozdzielczości < 768px sidebara być nie powinno - jest słabo widoczny i wygląda źle jak jest tak ściśnięty (i button "dowiedz się więcej" się wywala - załamanie tekstu).

Tak na szybko to tyle.
bicior
Super stronka, bardzo przypadła mi do gustu. W związku z tym tak jak koledzy wyżej 10/10. smile.gif
Daimos
Przyjemny wygląd, kilka błędów:
  • Ikonka facebooka po lewej zasłania menu (przy zwiniętym menu)
  • W zwiniętym menu dla telefonów, nie widać hierarchii, dzieci są tak samo widoczne jak rodzice
  • Czasami się rozjeżdżają niektóre elementy na stronie, jeszcze nie doszedłem dlaczego, ale pewnie jakieś tagi są niezamknięte

lukaskolista
Kolorystyka jak dla strony przychodni, takie mam po prostu wrazenie. Poza tym jest super
hightower
nie podoba mi się ten efekt nasuwania kwadratów, kolorystyka mdła treść w podstronach na 100% szerokości - źle się treść czyta, za mały kontrast tekstu z białym tłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.