mam pytanie: mam formularz umożliwiający dodanie przepisu z opisem potrawy (idpotrawy,nazwa potrawy,składniki, przyrządzanie.)w jaki sposób dodać funkcję załacz plik. Chodzi o to by użytkownik załaczył zdjęcie do formularza i umieścił je w odpowiednim miejscu mojej strony. Zdjęcie to powinno mi się wyświetlić w szczegółowym opisie potrawy przy pobraniu z baz danych. Pomocy.....
I dodaj pole url do obrazka (albo sama nazwa) i wyswietlasz kaszka z mleczkiem
Michal_Katowice
3.12.2004, 08:40:21
hmmm a jak zrobić zeby dało się wrzucić na serwer wiecej niz jeden plik za jednym razem ?
kubatron
3.12.2004, 14:03:48
A może byś tak poszukał jakiś gotowców i zobaczył jak to jest zrobione ? Mamy tak do szukania: forum.php.pl - Search google.pl - search hotscripts.org I wiele innych stron, jak narazie powinny ci te wystarczyć i pomoc, jestem pewien ze napewno coś poprzez te linki znajdziesz tylko trzeba chcieć, bo bez chęci nie ma nic!
Pozdro kubatron
hwao
3.12.2004, 14:07:46
Cytat(Michal_Katowice @ 2004-12-03 09:40:21)
hmmm a jak zrobić zeby dało się wrzucić na serwer wiecej niz jeden plik za jednym razem ?
rozbudowac formularz o dodatkowe pola (i zapis w php zeby je obsluzyl)
Michal_Katowice
3.12.2004, 14:09:48
hmmm źle sprecyzowalem ..... chodzi mi o to żeby dało się uploadować wiecej plików czyli np 50 naraz ... wiec 50 pól to za duzo ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.