Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]wygraj.info
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
yarot
To moje pierwsze i jedyne dziecko - na razie.

www.wygraj.info

Fala miażdżącej konstruktywnej krytyki mile widziana smile.gif

Pozdrawiam
Jarek
scanner
Siakieś popupy wyskakują.. na szczęscie FFox czuwa.
Strona mdła wizualnie. Czcionki pociagnąłbym troche ciemniejszym odcieniem, bo się strasznie zamazuje mi przed oczam (wpatruje się w monitor już 8 godzinę)

Górne menu:
albo: dać onHOver ionClicka na całego klocka pozycji, albo zmniejszyć menu - zalecam to piwersze wraz z dodaniem jakiś ikonek.

Plus za wersje językowe, jednak zmiana języka nie powinna przeladowywać widoku do głownej strpony, tylko pozostać na bieżącym

A pozatym nie lubię hazardu smile.gif
Vertical
Powinno być trochę mniej wszystkiego na głównej stronie, a jeśli tak musi być, to chociaż różne kolory, bo można się pogubić. Czcionka powinna być bardziej zróżnicowana
hwao
Kod
Wybierz język:
Polski English

? a cala reszta jest po angielku :-)
yarot
Nie rozumiem ? Możesz rozwinąć myśl ...
Ive
@hwao: No to chyba dobrze tongue.gif bo jak polak na eng. version sie patrzxy i nie zna eng. to widzi polski napis i juest good od razu bo wie co zrobic tongue.gif a jak by bylo Choose language: to myslisz ze by sie polapal ? tongue.gif
kicaj
http://www.wygraj.info/index.php?dz=details&pid=4866

Nie lepiej zrobic cos na wyglad:
Kod
Pages: [1][2][3] ... [14][15][16] ... [28][29][30]

niz wszystkie 30 stron?
yarot
Zmiana języka wykonana smile.gif

Dzięki za uwagi powoli będę pracował nad resztą. Choć zmiana designu raczej z powodów czasowych nie wchodzi w grę.

Muszę dopracować porcjowanie z bazki jeszcze. Co do Wyboru języka to wydaje mi się tak jak zauważył kicaj_ że chyba tak jest lepiej.

POzdrawiam

P.S. Ja też nie lubię hazardu smile.gif wolę bukmacherkę winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.