Jestem na okresie próbnym w firmie jako Asystent ds. Sieci i Systemow komputerowych ale dostałem za zadanie do zrobienia system inwentaryzacji paczek w firmie. Napisałem skrypt, który łączy nas z bazą danych, dodający dane z formularza do bazy MYSQL oraz formularz. Problem polega na tym, że tabela zwraca mi pusty wynik. Nic ni wpływa do niej a ja nie mam pojęcia co zrobiłem źle. Siedzę już jakiś czas nad tym i nie potrafię zdiagnozować błędu. Zaznaczę, że jestem zielony w PHP. Proszę o pomoc.
connection.php
<?php function connection() { $mysql_host = 'localhost'; $mysql_user = 'root'; $mysql_pass = 'haslo'; $mysql_db = 'system'; } ?>
insert2.php
<?php require("connection.php"); connection(); $data = $_POST['data']; $imie = $_POST['imie']; $nazwisko = $_POST['nazwisko']; $firma = $_POST['nazwafirmy']; $adres = $_POST['adres']; $numerp = $_POST['numerp']; $typ = $_POST['typ']; $nazwap = $_POST['nazwap']; $sn = $_POST['sn']; $miejsce = $_POST['miejsce']; $pid = $_POST['pid']; $wyslij = "INSERT INTO 'dane_systemu' VALUES ('$data', '$imie', '$nazwisko','$firma', '$adres', '$numerp', '$typ', '$nazwap', '$sn', '$miejsce', '$pid'); echo "test"; ?>
index2.php
<html> <head> <meta charset="utf-8"> <link rel="stylesheet" href="//code.jquery.com/ui/1.11.2/themes/smoothness/jquery-ui.css"> <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css"> <script> $(function() { $( "#datepicker" ).datepicker(); }); </script> </head> <body> <form action="insert2.php" method="POST"> </form> </body> </html>
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.