Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Wordpress 4.1 RSS
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
viamarimar
Witam, mam porypany problem dotyczacy Wordpressa, mianowicie mam jakis gupi blad z RSSem.

1. Błąd przetwarzania XML: deklaracja XML lub tekstu nie jest na początku jednostki
  2. Obszar:xxxxwordpress/?feed=rss2
  3. Numer wiersza: 2, kolumna 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
  4. ^

0. Nie wiem czy dzialal na poczatku, pewnie tak bo standardowo powienien dzialac
1. Dzien pierwszy pozmienialem cos w configu, bo instalowalem wtyczke super cache z poziomu ftp
2. Usunolem configa nadinstalowalem wordpresa i sie naprawilo! hura dziala RSS! poszedlem spac
3. Ten sam blad kolejnego dnia? Zmienialem cos w stopce strony?! co to ma wspolnego no ale ok.. , zmiana configa juz nie pomgola przeinstalowalem wordpresa dziala!
4. Znow ten sam blad?! Przeinstalowanie nie pomaga ! Nic nie bylo zmieniane od wczoraj!? Jeszcze gupi pokazuje to osobie jednej ze dziala a tu bach nie.. WTF?

O co tu chodzi? Ktos mial podobny problem?

Nie ma wlaczonych przyjaznowych linkow.
URL jest napewno ok.
Kodowanie 100% dobre UTF bez bOOM/zwykly utf tez sprawdzany
Pyton_000
pokaż adres a jak nie to na PW rzuć
viamarimar
przeinstalowalem wordpressa bazie dalem nowe prefiksy, podmienilem pliki i boom dziala?! zmienilem prefiksy tabel na stare i boom? dziala nadal?! ... programowanie to jednak magia?
ma ktos cos podobnego
co ci po adresie w tej chwili?

/!!!! nic nie zmienilem i to samo! !@?#?exclamation.gif@?#?!@?#?

wyslalem ci pw z linkiem
Pyton_000
Chyba nie do mnie haha.gif
viamarimar
wyslalem? wez lepiej sprawdz ta skrzynke, gogrzej ze mu sie nie naprawilo i nie wiem czy znow to przeinstalowac

1.zainstalowalem jeszcze raz na tabele z nowym prefixem dzialalo!?
2. wrocilem do starego prefixu -nie dziala
3. zrobilem tak kilka razy? dzialalo tylko na nowym prefixsie(czyli jakby blad w bazie)
4. za x razem przestalo nawet na nowym prefixsie
5. zmienialem tylko literke w prefix i kodowanie ale jak wrocilem potem do tego co bylo to nie dzialo ani na starym prefixsie co zalezy mi zeby dzialalo, ani na nowym ?!

pomysly?

jak RSS moze miec wplyw na baze jesli wgl i ten blad... nie ogarniam tego, tak samo z siebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.