Cytat(programistaarek @ 5.02.2015, 23:17:53 )

Dzieki za ocenę

!
Teraz pracuje nad tą samą gra ale od zera pisany silnik także w najbliższej przyszłości dam o sobie znać
Mam pytanie czy ciezko było by dodac opcje wyścigi było by to okno w grze i sterowanie klawiatura i no wyścig po autostradzie i omijanie przeszkód takie coś i co trzeba umieć by rozróżnić na bank js css i jak to połączyć z mysql ? Wybaczcie ale to juz poziom hard jak dla mnie a widziałem podobna opcje w inne grze także wykonalne to jest

Nawet dobrze warstwy HTMLowej nie dopracowałeś, a już chcesz dodawać animacje, sterowanie klawiaturę i omijanie przeszkód? ;P
Jak dla mnie bierzesz się coś, co jest wysoko ponad twoje umiejętności. Co nie jest złe, bo takie ambitne projekty mogą człowieka dużo nauczyć, ale jednak nie licz na to, że zrobisz coś, co powali świat na kolana, bo jeśli ma być to gra, w którą mają grać ludzie - to jest to strasznie słabe (natomiast myślę, że samo robienie takiej gry może ci dużo dać pod kątem nauki - tyle tylko, że robisz to po łebkach, niechlujnie, więc nawet jeśli się dużo nauczysz pod kątem np. programowania (bo faktycznie można się nauczyć, nawet jak się robi coś wykraczającego poza nasze możliwości), to i tak nikt nie będzie w to chciał grać.
EDIT:
Ja bym jednak najpierw starał się dopracować tę grę, naprawić niedociągnięcia czy błędy (chociazby to 404), a nie brać się za dodawanie ficzerów, których i tak nie będziesz w stanie dodać... a najpierw się usuwa błędy, a potem się dodaje nowe ficzery. Inaczej robi się burdel.