Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] SygMaker
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
crash
Co sadzicie o tym (poza tym ze skopiowalem "troche" pomysl winksmiley.jpg). Chodzi mi glownie o Wasze zdanie na temat metody edytowania tresci.

SygMaker

Przy okazji w koncu sie nauczylem paru funkcji z GD cool.gif
hwao
Kod
Nie udało się dodać konta do bazy!

a ten niby cien daje strasznie po oczach... naprawde nie do zniesienia tongue.gif
crash
Juz mozna zakladac konta, zapomnialem o czyms... A co do cienia, no troche oczojebny... Mozna wylaczyc jak cos w opcjach winksmiley.jpg
hwao
Zrobilem konto
Login: php.pl
Haslo: forum

Do testów jak ktos chce luknac ;-)

- Niepoprawny zapis koloru! - nie podany w jakim ma byc formacie kolor
- Calosc troche niezgrabna brak ladnego interfejsu :-) (trudno cokolwiek znalesc
- Nie mozna dac w linijkach - ( np hwao - moderator ;-) ) zniknie - i z usmiechu - sad.gif
- Cien strasznie daje po oczach (jakby go dalo sie dac dla pojedynczego wyrazu to by blo git;-) )
- Dodaj kolorowanie pogrubianie itp tekstu (wybranych liter itp)
crash
Cytat
-  Niepoprawny zapis koloru!  - nie podany w jakim ma byc formacie kolor
(...)
- Nie mozna dac w linijkach - ( np hwao - moderator ;-) ) zniknie - i z usmiechu - sad.gif

Poprawione
Cytat
-  Calosc troche niezgrabna brak ladnego interfejsu :-) (trudno cokolwiek znalesc

A co tu jest do szukania? snitch.gif

A dodatkami moze zajme sie jak bedzie chwilka czasu, lenizm swiateczny mnie dopadl jak co roku chyba...
crash
snitch.gif
"Przerazajacy" border jest tylko w podgladzie ;-) A bugi sie moga chyba zdazyc w skrypcie pisanym 3 czy 4 godzinki.
Vertical
Dodałbym na Twoim miejscu trochę więcej kolorów, bardziej rozbudowane logo, i zapełniłbym tę stronę jakimiś bajerkami, bo wydaje się trochę pusta...
bela
Cytat(crashu @ 2004-12-22 19:09:21)
A bugi sie moga chyba zdazyc w skrypcie pisanym 3 czy 4 godzinki.

ja bym wolal pisać 3 czy 4 tygodnie niż wydać co z bugami dry.gif
Chewolf
Cytat(bela_666 @ 2004-12-24 15:40:46)
Cytat(crashu @ 2004-12-22 19:09:21)
A bugi sie moga chyba zdazyc w skrypcie pisanym 3 czy 4 godzinki.

ja bym wolal pisać 3 czy 4 tygodnie niż wydać co z bugami dry.gif

lub nie dawać tego do oceny ... a co tam, nikt nie jest idealny snitch.gif
crash
Tak czy inaczej nie to mialo byc oceniane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.