Próbowałem ze spójnikami ale dziwnie to wychodzi, ich ilości się kumulują ze względu na krzaczki z polskich znaków w treści.
To co napisałem działa częściowo, ale chciałbym by się wyświetlały same artykuły, a filtruje to może z 10% śmieci. Czyściłem też baze danych pod względem występowania konkretnych słów. Nie wiem jak to dalej rozwinąć. I jak używać zachodnich spójników typu "if, or, and,"
$polskiespojniki =array(i, oraz, lecz, albo, czy, lub, ani, czyli, dlatego, zatem, bo, natomiast, że, gdyż, ponieważ, jeśli, jeżeli, bądź); //$zachodniespojniki=array(and, or, but, if, unless, that, until, when, while, where, after, before, because, both, either, even); //funkcja liczaca dany spojnik function Policzspojniki($polskiespojniki, $string) { $licznikspojnikow=0; $iloscprzecinkow=0; foreach ($polskiespojniki as $value) { $iloscprzecinkow=0; $spojnik = $value; $str = $string; //zakomentarzowane dzialanie testowe //echo $spojnik; //echo $a; //echo "</br>"; $licznikspojnikow = $licznikspojnikow + $a; } //licznik przecinkow // licznik spojnikow if($licznikspojnikow >3 or $iloscprzecinkow >10) return true; else return false; $iloscprzecinkow=0; $licznikspojnikow=0; } if (Policzspojniki($polskiespojniki, $string)) { } else { } ?>