ostatnio dostałem od paypal'a maila o takiej treści
Cytat
(...)
Jak już wcześniej informowaliśmy, PayPal dokona uaktualnienia certyfikatu dla witryny www.paypal.com do standardu SHA-256. Ten punkt dostępowy jest wykorzystywany przez handlowców korzystających z produktu Błyskawiczne powiadamianie o płatności (BPP).
Przeprowadzenie uaktualnienia jest zaplanowane na 30 września 2015 r., jednak ten termin może w ostatniej chwili ulec zmianie, abyśmy mogli dostosować się do standardów bezpieczeństwa obowiązujących w branży.
(...)
Jak już wcześniej informowaliśmy, PayPal dokona uaktualnienia certyfikatu dla witryny www.paypal.com do standardu SHA-256. Ten punkt dostępowy jest wykorzystywany przez handlowców korzystających z produktu Błyskawiczne powiadamianie o płatności (BPP).
Przeprowadzenie uaktualnienia jest zaplanowane na 30 września 2015 r., jednak ten termin może w ostatniej chwili ulec zmianie, abyśmy mogli dostosować się do standardów bezpieczeństwa obowiązujących w branży.
(...)
początkowo myślałem że dla mnie nic się nie zmienia, zmienią certyfikat i to wsio - wszystko będzie działało jak dotychczas.
Ale odkąd zacząłem szukać informacji na ten temat, okazuje się że paypal wprowadza nowe api REST'owe i tylko na ten temat da się coś znaleźć odnośnie nowych certyfikatów.
Czy koś może się orientuje czy ten kod który kiedyś znalazłem w czeluściach internetu będzie dalej działał ?
$post_string = ''; foreach($_POST as $field => $value) { } $post_string.="cmd=_notify-validate"; $err_num = ''; $err_str = ''; if($fp) { $resp = ''; { } { }