Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] pomoc i ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
stoprocent
Wiatm pisze ten post bardziej spowodu prosby o rade niz o ocene normalnie pracuje na dwoch moitorach 17' i 15' ale niestety 17 powiedziala ze ma juz dosc i obecnie mam tylko 15 na rozdzielczosci 1024/768 i wszytko jest takie male .
Mam prosbe zatem abyscie powiedzieli mi jak wyglada grafika na wiekszych moniporach
tzn czy nie jest rozmyta itd.
Jak ktos przy okazji oceni to tez bedzie milo .
pozdrawiam

Oto adres LAY
hwao
Linku brak
stoprocent
WIem edit byl tongue.gif
przepraszam
pusiek.org
Stronka bardzo przyjemna. Podoba mi sie, zwlaszczas te napisy w menu jak sie rozmywaja.

Pozdrawiam
Vertical
Dobra strona, ładne logo i odpowiednio dobrane tło. Podobają mi się też bardzo te "rozmycia" (oczywiście spowodowane klikaniem w linki)
revyag
Podoba mi się smile.gif. Przyjemnie się ogląda, kolorystycznie wszystko wyważone i fajny motyw z tym menu. A jeśli chodzi o rozdzielczość to na pewno wygląda ok w 1024x768.
mike
IE : 8/10
Opera : 0/10 ( nic sie nie wyświetla )
stoprocent
Poprawilem wszytko i dziala pod wsyztkimi trzema nie sprawdzalem przegladarek tekstowych ale to nie potrzebne bo trudno robic zakupy nie widzac produktu .
W kazdym razie jest zgodna z xhtml 1.1 .
gryzonie
[-] za rozmywanie się nagłówka (linki fajnie że się rozmywają, ale nagłówek psuje oczy smile.gif
[-] za to że strona nie jest wyśrodkowana w przeglądarce
[+] ładnie zrobiony nagłówek (wyłączając rozmywanie)
[+] za estetykę strony - widać, że jest przemyślana i wszystko ze sobą dobrze się komponuje

Ogólnie bardzo ładna i elegancka strona

Ocena 7 (8 jak nie będzie się nagłowek rozmywał)/10
dr_bonzo
Wyglad mnie sie podoba, strona jest estetyczna. Ale nie lubie tego rozmycia: czuje sie po kazdym kliknieciu w link jabyd dostal w leb i dochodzil do siebie smile.gif
stoprocent
Dzieki za ocenyu ede musial cos zrobic z tym naglowkiem bo jedni mowia ze sie podoba inni ze sie nie podoba tongue.gif
Najwyzej zrobie wersje z rozyciem i bez:P zart
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.