Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ps4 vs xbox one
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Randallmaster
ps4 vs xbox one

Co byście wybrali, zależy mi przede wszystkim aby dziecko w wieku 3 lat miało zabawę z użytkowania, czyli np. kontrolery ruchu. Na którą konsole jest więcej i ciekawszych gier dla dzieci? Patrząc dla osoby starszej jest dużo ciekawych gier zarówno na ps4 jak i xbox one. Tak na prawdę dla mnie wystarczyłaby fifa albo pes smile.gif bo na nic innego czasu nie mam, więc dzieci stawiam na pierwszym planie i zadowolenie z gry smile.gif
Pyton_000
Ja pomimo że nie mam, to pałam do PS
sazian
ja również nie mam konsoli ale jeśli mam do wyboru produkt m$ i innej firmy to wybieram inną firmę.
Więc ps,
poza tym xbox ma słabsze bebechy
!*!
Hmm jak dla dzieci to raczej PS4 z little big planet prócz tego kilka gier z serii LEGO, są na wyłączność pod tą konsolę.
Evinek
Też bym brał PS4, ale nieukrywajmy że ta konsola ma wiele wad. Pady są gorszej jakości niż te od XOne. Rownież są większe - dla małych dzieci może to być kłopot, choć nie sprawdzałem.
Grami dla dzieci się nie interesowałem, ale przy Little Big Planet na pewno będzie się dobrze bawiło.

Co do gier z kamerkami to wydaje mi się, że póki co lepiej wypada xbox. Bardziej w to inwestują. Jednak tych gier jest tak mało, że moim zdaniem nie warto pod tym względem patrzeć. Mam PS3 z Move, którego używałem, uwaga, około 10 razy. Konsole mam z 4-5 lat. smile.gif
Randallmaster
na ps4 dużo jest gier pod kontroler move? Poproszę o jakieś tytuły najciekawszych gier. Rozumiem że little planet ma kilka Gier?
memory
Dla dzieci wybrał bym nintendo :]
redeemer
Posiadam PS4 z Playstation Camera. Gier z wykorzystaniem kamerki jest raczej mało, dla dzieci jest np. Rabbids Invasions, albo Just Dance (+aplikacja demonstracyjna możliwości kamerki The Playroom). W przyszłości Playstation Camera będzie używana razem z Playstation VR (wcześniej znany jako Project Morpheus) do wirtualnej rzeczywistości.

Edit: No i warto się może wstrzymać chwilowo z kupnem PS4 -> http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,190...-w-europie.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.