Witam.
Na wstępie zaznaczę, iż w kwesti PHP nie jestem nawet na poziomie raczkowania, ale pełzania.
Przejrzałem już kilka wątków, ale w żadnym nie znalazłem do końca odpowiedzi na nurtujący mnie problem.
Sytuacja przedstawia się następująco:
Loguję się na stronie hurtowni, za pomocą posiadanego loginu i hasła. Widzę w tabeli asortyment (ponad 8000 pozycji), wraz z cenami zgodnymi z moim dyskontem. Każdy rekord to indeks, podgląd zdjęcia towaru (pojawiający się przez javascipt), nazwa, waga, opakowanie, cena itd. Sami mamy kilkunastu odbiorców i czasami potrzebują również towar z powyższej hurtowni. I tu występuje problem. Nie możemy uzyskać od hurtowni cennika wraz ze zdjęciami (chociażby w formie arkusza excellowskiego) - podobo jest to dla ich działu IT niemożliwe do wykonania. Pokazywanie naszym odbiorcom oryginalnej strony nie wchodzi w grę. Jedynym rozwiązaniem wydaje się przeniesienie danych na nasze strony, tak, aby była możliwość wyświetlenia zdjęcia produktu (sprawa bardzo istotna dla odbiorców) oraz zmiany ceny.
I stąd moje pytanie: czy za pomocą PHP istnienie możliwość zrealizowania tego zadania?
Dodam, że kontakt z hurtownią mamy bardzo dobry, legalnie posiadamy do niej login i haslo, oraz możemy postarać się o pozwolenie takiego zlinkowania ich strony.
Pozdrawiam