Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kobiety a PHP :-\
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Seth
Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego na forum nie ma ani jednej plci pieknej. Czy ogolnie pojmowana informatyka (w tym php;)) dla naszych pieknych pan to cos odrazajacego :?: smile.gif
Mistycus
Zadawałem sobie to samo pytanie. Byćmoże kryją się tu pod kilkoma nickami, ale wolą nic nie pisać :wink: Tak na serio, to myślę, że płeć piękna ma nieco inne zainteresowania :?
Seth
Tak wiem... ale jak juz sie zdarzy jakis rodzynek to prosil bym aby sie tu wpisal. biggrin.gif :wink:
wool
Cytat
Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego na forum nie ma ani jednej plci pieknej. Czy ogolnie pojmowana informatyka (w tym php;)) dla naszych pieknych pan to cos odrazajacego :?: smile.gif

wydaje mi się raczej że coś nie pojętego :Dchociż.mogę być w błędzie ostatnio zarejestrowała się "ania", albo to jakaś miła odmiana albo ktoś chciał spełnić wasze "zachcianki".
Anonymous
Ja to wam powiem, ze znam >jedna< kobiete kodujaca w php.
Ale za to jaka biggrin.gif
haiaw
Cytat
Ale za to jaka  :D

To na gorze,to ja, tylko zapomnialem sie zalogowac. Sorka rolleyes.gif
Seth
Cytat

Nie wieze 8O
haiaw
Cytat
Cytat

Nie wieze 8O

Eeee.... kurtz potwierdzi smile.gif
Seth
Zwerbuj ja na forum winksmiley.jpg smile.gif
kryr
... a widzial ktos kobiete mowiaca, (nie to zbyt wielkie wymagania), piszaca (nie tez zbyt wygurowane), rozumiejaca w jezyku c++ questionmark.gif? laugh.gif 8)
antyqjon
Ja znam około 8 dziewczyn grzebiacych w php czy ASP smile.gif
wool
ohmy.gif Niewirygodne. Osobiście nie znam żadnej która potrafi uratować system w razie padu. Zaproś choć ze 2 na forum :wink:
Mistycus
Nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie, ale moja siostra zna się trochę na HTMLu :mrgreen:
dvc
kobiety wolą stanowczo coś innego niż komputery i nasze php...
może jest gdzieś formum, na którym kobiety zadają sobie podobne pytana [forum -> szminka] 'dlaczego nie ma na naszym forum facetów?'

ot i los, dlaczego nas tam nie ma :?: :idea:

mamy chyba ambitniejsze idee :!:

znam dziewczyne, która gra w piłkę nożną (niby nic nowego), ale żadnej która radzi sobie dobrze z komputerem nie wsponimając już o programowaniu
Seth
Nie uwierzycie... jak nie uwierzycie to co wam bede gadal winksmiley.jpg
Poznalem dziwczyne (ladna :!smile.gif, ktora pracuje na CAD'zie i troche programuje 8O biggrin.gif Dla mnie SZOK :!: winksmiley.jpg
Anarion
Cytat
[forum -> szminka]

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif albo forum -> fiorella
Mistycus
Przeglądałem listę użytkowników forum i znalazłem kilka nicków potencjalych dziewczyn biggrin.gif Wypisuję tu jedynie osoby, które dołączyły do nas od początku maja: borcia, ania, maca, bryza, villala, sarenka, jliana smile.gif

Zaprosiłem do Hydeparku Anię, Sarenkę i Jlianę. Ciekawe czy przyjmą zaproszenie :? biggrin.gif
Seth
Tak trzymac winksmiley.jpg
Anonymous
może zbyt wiele byśmy wymagali jakby się częściej odzywały - o ile kiedyś się odezwały :!: :wink:
dvc
kurcze czyżbym się kurde wylogował :?: :?: :?: :?:
Seth
Cytat
może zbyt wiele byśmy wymagali jakby się częściej odzywały - o ile kiedyś się odezwały  :!:  :wink:

Only hope can keep me together winksmiley.jpg
dvc
ach te kobiety z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorej :!:

o kobietach można marzyć, ale php pieścić
Seth
Kobieta jest jak php: wciaz uczysz sie o niej czegos nowego winksmiley.jpg
dvc
tak racja kobieta jest jak php: też może zmęczyć
Phivko
C++ to kazda kobieta ma we krwi :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.