Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego na forum nie ma ani jednej plci pieknej. Czy ogolnie pojmowana informatyka (w tym php;)) dla naszych pieknych pan to cos odrazajacego :?:
Mistycus
4.05.2002, 22:18:50
Zadawałem sobie to samo pytanie. Byćmoże kryją się tu pod kilkoma nickami, ale wolą nic nie pisać :wink: Tak na serio, to myślę, że płeć piękna ma nieco inne zainteresowania :?
Tak wiem... ale jak juz sie zdarzy jakis rodzynek to prosil bym aby sie tu wpisal.

:wink:
Cytat
Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego na forum nie ma ani jednej plci pieknej. Czy ogolnie pojmowana informatyka (w tym php;)) dla naszych pieknych pan to cos odrazajacego :?:

wydaje mi się raczej że coś nie pojętego :Dchociż.mogę być w błędzie ostatnio zarejestrowała się "ania", albo to jakaś miła odmiana albo ktoś chciał spełnić wasze "zachcianki".
Anonymous
5.05.2002, 09:45:05
Ja to wam powiem, ze znam >jedna< kobiete kodujaca w php.
Ale za to jaka
haiaw
5.05.2002, 09:46:25
Cytat
Ale za to jaka :D
To na gorze,to ja, tylko zapomnialem sie zalogowac. Sorka
Cytat
Nie wieze 8O
haiaw
5.05.2002, 10:07:54
Cytat
Cytat
Nie wieze 8O
Eeee.... kurtz potwierdzi
Zwerbuj ja na forum
... a widzial ktos kobiete mowiaca, (nie to zbyt wielkie wymagania), piszaca (nie tez zbyt wygurowane), rozumiejaca w jezyku c++

?

8)
antyqjon
5.05.2002, 18:26:49
Ja znam około 8 dziewczyn grzebiacych w php czy ASP

Niewirygodne. Osobiście nie znam żadnej która potrafi uratować system w razie padu. Zaproś choć ze 2 na forum :wink:
Mistycus
6.05.2002, 10:15:09
Nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie, ale moja siostra zna się trochę na HTMLu :mrgreen:
kobiety wolą stanowczo coś innego niż komputery i nasze php...
może jest gdzieś formum, na którym kobiety zadają sobie podobne pytana [forum -> szminka] 'dlaczego nie ma na naszym forum facetów?'
ot i los, dlaczego nas tam nie ma :?: :idea:
mamy chyba ambitniejsze idee :!:
znam dziewczyne, która gra w piłkę nożną (niby nic nowego), ale żadnej która radzi sobie dobrze z komputerem nie wsponimając już o programowaniu
Nie uwierzycie... jak nie uwierzycie to co wam bede gadal
Poznalem dziwczyne (ladna :!

, ktora pracuje na CAD'zie i troche programuje 8O

Dla mnie SZOK :!:
Anarion
6.05.2002, 13:41:25
Mistycus
6.05.2002, 16:44:40
Przeglądałem listę użytkowników forum i znalazłem kilka nicków potencjalych dziewczyn

Wypisuję tu jedynie osoby, które dołączyły do nas od początku maja: borcia, ania, maca, bryza, villala, sarenka, jliana
Zaprosiłem do Hydeparku Anię, Sarenkę i Jlianę. Ciekawe czy przyjmą zaproszenie :?
Tak trzymac
Anonymous
7.05.2002, 11:52:03
może zbyt wiele byśmy wymagali jakby się częściej odzywały - o ile kiedyś się odezwały :!: :wink:
kurcze czyżbym się kurde wylogował :?: :?: :?: :?:
Cytat
może zbyt wiele byśmy wymagali jakby się częściej odzywały - o ile kiedyś się odezwały :!: :wink:
Only hope can keep me together
ach te kobiety z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorej :!:
o kobietach można marzyć, ale php pieścić
Kobieta jest jak php: wciaz uczysz sie o niej czegos nowego
tak racja kobieta jest jak php: też może zmęczyć
Phivko
14.06.2003, 20:23:03
C++ to kazda kobieta ma we krwi :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.