Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką firmę hostingową polecacie? VPS? Cloud?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
luis2luis
Witam.

Poszukuje sprawdzonej firmy hostingowej. Mogę wydac max 100 zł miesięcznie brutto na serwer.

W google wyskakują niepewne firmy, które sa na rynku rok-dwa, takie coś mnie nie interesuje.

Poszukuje średniej wielkości firmę, która jest już parę lat na rynku, która nie traktuje klienta jak w masówce nazwa_pl i home_pl.

Myślałem o serwerach linux.pl. Na cal.pl podobno kasują z dnia na dzien konto jezeli zbytnio się obciąży. Miałem ostatnio problemy z robotem, który generował tysiące wyświetleń strony dziennie.

Obecnie korzystam z serwera wirtualnego, jednak sa pewne ograniczenia, które zmuszają mnie do zmiany dostawcy (brak api, możłiwości tworzenia baz mysql z poziomu php). Czy zdecydować się na serwer VPS, serwer w tzw chmurze?

Proszę o jakieś spostrzeżenia co do hostingu.
Pyton_000
A może byś powiedział czego potrzebujesz?
luis2luis
Cytat(Pyton_000 @ 21.04.2016, 14:34:28 ) *
A może byś powiedział czego potrzebujesz?

Hosting do 100 zł meiszięcznie. Stabilny, zaufany, firma co jest kilka lat na rynku. Potrzebuje mieć mozliwośc zakładania baz i dodawania domen/subdomen z poziomu skryptów php.
O$iek
https://vipower.pl/Serwery-VPS-OpenVZ-SSD
Za konfigurację pewnie musiałbyś jednorazowo zapłacić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.