Wyświetlam rekordy w tabeli, wraz z możliwością ich kasowania. Kasuje mi pierwszy bez problemu, ale jeśli wybiorę jakiś ze środka to tylko zamyka mi okno.
Co mam źle?
<head> ................ <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#kasujk").click(function(){ var id_kwalifikacji = $("#id_kwalifikacji").val(); var kasujkwalifikacje = $("#kasujkwalifikacje").val(); var dataString = 'kasujkwalifikacje=' + kasujkwalifikacje + '&id_kwalifikacji=' + id_kwalifikacji; if(id_kwalifikacji=='' || kasujkwalifikacje=='') { alert("Brak danych do skasowania."); } else { $.ajax({ type: "POST", url: "ajax-savekwalifikacje.php", data: dataString, cache: false, success: function(result){ $("#tab_ajax").fadeOut('slow', function() { $("#tab_ajax").fadeOut('slow'); //window.location.href="<? echo $adres; ?>"; }); } }); } return false; }); }); </script> <body> ............... while($k = mysql_fetch_array($kwalifikacje)) { echo "<tr>"; echo " <form id=\"kasujk\" name=\"kasujk\" method=\"post\" action=\"\"> <td align=center> </form> "; echo "</tr>"; } ?> </div>
skrypt ajax_savekwalifikacje.php
IF($kasujkwalifikacje == 'kasujkwalifikacje' AND !empty($id_kwalifikacji)) { $query = "DELETE FROM kwalifikacje WHERE id_kwalifikacji='$id_kwalifikacji'"; mysql_query($query); }