Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Napisanie serwisu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Skorpiono
Witam, piszę serwis i będę potrzebował osobistej pomocy w pisaniu tej strony dla siebie.

Mam kilka wymagań osoba ktora bedzie mi pomagac bedziemusiala je spelnic. Oczywiscie zaplace tam tyle ile moge za te drobna pomoc ale chcialbym napisac:
- panel admina. W zasadzie juz mam napisany panem wraz z systemem logowania i baza danych ale chce dac jeszcze inne rzeczy. Jak dodawanie newsow
- napisac system newsow.
- system artykulow
- ksiege gosci
- ankiety
- galerie
i inne podstawowe rzeczy obecne na innych stronach www

Proste zarzadzeni kontentem to juz mamy oraz inne rzeczy jak profil urzytkownika i edytowalna strona pforilu etc etc.

oczekuje ze ten kto mi pomoze pewnie bedzie chcial zaplate nie mam niestety duzo. Ale mam nadzieje ze sie dogadamy.
Potrzebuje tylko nakierowania

facebook, szymon Zachariasz.
woxala123
Zrób sobie takie coś na jakimś CMS i nie będziesz musiał płacić. Może być Wordpress gdzie ogólnie masz wszystko.
nospor
Cytat
Może być Wordpress gdzie ogólnie masz wszystko.
Jak rozumiem pakiet wirusow zaliczasz tez do ogolnie?

przenosze
Pyton_000
Cytat(nospor @ 19.03.2017, 18:14:23 ) *
Jak rozumiem pakiet wirusow zaliczasz tez do ogolnie?

przenosze

Zawsze jak mu klient nie zapłaci będzie mógł się swobodnie włamać i wywalić projekt biggrin.gif So... it's not a bug, it's a feature biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.