Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zdalna][Wspolpraca][wolontariat]Pomoc przy napisaniu serwisu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Skorpiono
Witam, pilnie poszukuje kogos kto pomoze mi napisac portal od zera. Juz podstawy mam, system logowania, prosty cms itd.

Chcialbym aby znalazl sie ktos kto pomoze postawic mi logike i doszlifowac szablon.

Oferuje wspolprace i wspolne zarobki : ) (do pewnej kwoty : ))
nospor
Patrz prosze gdzie zakladasz tematy. Przenosze

Cytat
Oferuje wspolprace i wspolne zarobki
oraz dodaje tag wolontariat
Skorpiono
ostatecznie i tak bede musial skorzystac z zakladania firmy aby odblokowac sobie jedna z mozliwosci platnosci internetowych zakladanych przez jedna firme to to chyba nie jest wcale taki calkiem wolontariat bo zarabiac bede musial

dla satysfakcji moge dodac ze bedzie to jedyne takie rozwiazanie dostepne aktualnie w internecie
nospor
Cytat
wolontariat bo zarabiac bede musial
Ty moze i bedziesz musial zarabiac. Ale potencjalny "wspolnik" juz nie koniecznie - z bardzo prostej przyczyny - twoj serwis moze byc niewypalem. A nawet jesli nie, to zanim zacznie przynosic dochody to troche minie. Wiec na chwile obecna wspolnik bedzie musial pracowac za friko i byc moze moze kiedys.
Skorpiono
wiec drogi dorosly, bo z takim nastawieniem na pewno jestes dorosly, sceptyku, pesymisto czy inna kreaturo. Zdaje sobie z tego sprawe ale jakbym w swoj pomysl nie wierzyl nie pytal bym. Wiec jesli nie chcesz pomoc, nie udzielaj sie : )
nospor
Cytat
sceptyku, pesymisto czy inna kreaturo
realista - bardziej wlasciwe slowo

Cytat
ale jakbym w swoj pomysl nie wierzyl nie pytal bym.
Jakbys w swoj pomysl wierzyl to bys wzial pozyczke/kredyt i zatrudnil osobe a nie obiecywal jej gruszki na wierzbie

Cytat
Wiec jesli nie chcesz pomoc, nie udzielaj sie
Alez ja nie mam zamiaru sie udzielac. Widzisz mnie w tym watku tylko i wylacznie dlatego, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem i mylisz dzial "Praca oferowana" z zupelnie czym innym, przez co musialem interweniowac jako moderator. A to notabene (brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem) nie wrozy za dobrze projektowi juz na samym poczatku wink.gif
niebieskiciapek
Widzę, że wiara w pomysł jest tak bezgraniczna, że nawet się poświęciłeś i aż "pytasz" czy ktoś tego za ciebie, za darmo nie zrobi i zanim zarobiono pierwszą złotówkę martwisz się, żeby parobek który wykona całą czarną robotę - za dużo na tym nie zarobił ... biggrin.gif Świetny materiał na "wspólnika", innowacyjny "pomysł" który zmieni świat i obietnica "niezbyt dużych pieniędzy"... to się nie może nie udać a potencjalni kooperanci będą walić drzwiami i oknami!!! biggrin.gif

W ogóle co to za wielka innowacja?
mrc
Jeden z wielu pomysłów, które odniosą sukces smile.gif Warte mniej niż papier toaletowy, bo przypuszczam że analizy rynku, konkurencji, specyfikacji funkcjonalności itd. nie zrobiłeś.

Żeby nie było, sam kminię coś na boku, więc wiem co znaczy pracować nad "wspaniałym pomysłem, który podbije świat". Nikt nie przyjdzie Ci do projektu, może poza dzieciakami, które uczą się dopiero programować, i cieszą się, że będą wspólnikiem przecież wielkiego, najwspanialszego projektu... który i tak pewnie nie zarobi nawet 100 pln.

Jeżeli sądzisz inaczej, to podziel się swoim pomysłem i pracami, jakie już w to włożyłeś smile.gif może zachęcisz tym kogoś do współpracy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.