Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [urodziny] olo i kubatron
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
aleksander
tak jakoś wyszła nowa moda na chwalenie się urodzinami, a ponieważ ja i kubatron jesteśmy znanymi biggrin.gif , poważanymi biggrin.gif członkami biggrin.gif społeczności php.pl też się chwalimy.

Więc ogłaszam wszem i wobec, że skończyliśmy 16 lat, i za bzykanie lasek < 15 lat grozi nam już więzienie ( a jeszcze 10 minut temu nie biggrin.gif )

to tyle smile.gif nabiłem sobie posta teraz ide spać biggrin.gif Od jutra biore się za wyrywanie lasek >15 lat ^^

PS: ja jako prezent poproszę tymczasowy dostęp do forum dev smile.gif zawsze chciałem zobaczyć tematy które tam są biggrin.gif
Puciek
Hapi birsday tu ju
Hapi birsday tu ju

P.S. gdzie browarek dla mnie ? biggrin.gif
NuLL
kiedy impreza questionmark.gif

Pozatym wszystkiego najlepszego

Cytat
P.S. gdzie browarek dla mnie ?

Oni są nieletni...tongue.gif
spenalzo
Po 1 poscie widze, że chyba przesadziliście z tankowaniem smile.gif
Puciek
Cytat(spenalzo @ 2005-01-30 05:10:31)
Po 1 poscie widze, że chyba przesadziliście z tankowaniem smile.gif

Hiehie, ja juz mam ten bajeczny wiek lat siedemnasu gdzie wszystko czego niezasmakuje w tym wieku smakuje najlepiej happy.gif
Ociu
Wieksza sensacja niż 60 letnia rocznica zamknięcia Obozu pracy w Oświęcimiu smile.gif

Mi życzenia prócz osób z kanału #php.pl złożył kAzu^ (:*) i jakoś się bardziej cieszyłem, że ktoś wogóle z własnej, nieprzymuszonej (i chyba przypadkowej) woli spojrzał na liste urodzin i pofatygował wysłać mi pw z życzeniami smile.gif

A tak poza tym..

to wszystkiego najlepszego smile.gif
seaquest
Puciek: na forum moderatorów słyszałem, że to ty stawiasz browca ;-) tak więc też czekam...
aleksander
wiecie ze mi sie snilo ze dostalem dostep do dev LOL
zamiast snów z pięknymi kobietami :roll2: to śni mi się forum.php.pl blink.gif
czachor
...to się właśnie nazywa choroba winksmiley.jpg
No i najlepszego oczywiście! guitar.gif
kubatron
Ja chciałbym podziękować olkowi za pamięć tongue.gif Ja też bym chciał zobaczyć forum dev smile.gif Ale nie wszystkie życzenia spełnią się, tylko te które są realne. W tamtym roku na urodzinach w szkole pisałem kartkówke z matmy więc zbytnio się nie cieszyłem bo to był Poniedziałek.

Pozdro kubatron
hwao
Co Wy tak z tym w Dev tam ma sie tylko wstep za kare ;-)
Zreszta jak nie chcecie nic pomuc :-) to poco wogule tam sie krecic... a pomagac mozna nawet bez wgladu tam :-)
aleksander
no to dochodzi nowe postanowienie noworoczne/urodzinowe: pomagac na forum smile.gif
Ociu
Na forum dev nie ma nic ciekawego, uwierzcie smile.gif
Puciek
Juz po fakcie, porazzamknac temat ^^
aleksander
Puciek: jeszcze niecałe 6 godzin winksmiley.jpg Jak będę szedł spać to zamknę

dziękuję Seaquestowi za jego prezent urodzinowy :* Jak ktoś nie wie o co biega to patrzcie w grupe biggrin.gif
Ociu
Cytat(olo @ 2005-01-30 19:15:34)
dziękuję Seaquestowi za jego prezent urodzinowy :* Jak ktoś nie wie o co biega to patrzcie w grupe biggrin.gif

Musiał sie pochwalić snitch.gif
aleksander
nie podskakuj bo Ci WARNa dam aaevil.gif (oczywiscie zart tongue.gif )
seaquest
No możesz to podciągnąć pod urodziny. Ja dałem Ci moderatora ze względu na Twoje zachowanie na forum i pozytywną opinię innych moderatorów.
Vertical
Wszystkiego najlepszego, żółtego baranka oraz zielonego kurczaczka tongue.gif
To już druga biba w tym miesiącu smile.gif
aleksander
urodziny, urodziny i po urodzinach ohmy.gif
Do następnego roku smile.gif
hwao
Ehehe jeszcze przed urodzinami nie mogles zamknac tego watku ;-) a teraz ;-)
hehehe

Sorka za OT winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.